torstai 19. elokuuta 2010

Taylor Momsen spin-lehden syyskuun numerossa

Taylor Momsen oli Spin-lehden haastateltavana ja puhui tyylistään, huonoista kokemuksista ja siitä miksi Rihanna ärsyttää.

"En ole rooli malli"
Taylor saapuu haastatteluun Korkeissa reisiin ulottuvissa Nylon-kengissä, pikkuriikkisissä shortseissa ja hänen blondit hiukset lepäävät paljailla hartioilla. Taylor kuvailee tyyliä tasokkaan huoran tyyliksi. -Pukeudun itseäni varten. Selvästikkin se on provosoivaa, mutta se saa olon tuntumaan hyvältä. Ja jos ainut syy sopimattomuuteen on ikäni, sitten arvostelija on mäntti, sillä sillä ei pitäisi olla väliä.

Mitä hän ei ole
En ole huume addikti, hullu psyko joka päätyy ensi viikolla ojaan ja en ole kapinoija. Yritän selvittää kuka olen ja mitä haluan tehdä, Taylor kertoo Spinille.

"Minulla on ollut paljon huonoja kokemuksia"
Kun häneltä kysyttiin miksi The Pretty Recklessin biisien sanomiset ovat niin synkät, Momsen valitsee sanansa harkiten.
- En ole varma, miten voisin vielä vastata kunnolla, Taylor myöntää. -Minulla on ollut paljon huonoja kokemuksia, ja joko se on seksistä tai huumeista tai jostain muusta, ne ovat aikuiskokemuksia jotka voisivat saada kenet tahansa hämilleen.

"Rihanna ei rokkaa"
Momsenin mielestä Rockkia ja poppia ei pidä sekoittaa keskenään.
- Ihmiset pitävät poppia rockkina ja niiden rajat alkavat hämärtyä. Nyt Rihanna käyttää hemmetin nahkatakkeja, ja se on tosi ärsyttävää.


1 kommentti:

  1. Aika suorasukainen kaveri tämä Momsen :-D

    http://latelehikoinen.wordpress.com/

    VastaaPoista