tiistai 24. elokuuta 2010

Jessica Szohr Nylon-lehdessä

Jessica Szohr on New Yorkilaisen Nylon-lehden kannessa ja hänestä on haastattelu lehdessä. Olen jo aiemmin postannut kansikuvan tänne sivulle.

Piranha 3D:n kuvaamisesta järvellä aamu-kahdelta: -Minusta tuntui siltä, että kohta minua kohti hyökätään.

Tuottajat eivät alunperin tahtoneet pestata häntä Gossip Girliin, hänen suorien ja kiiltävien hiusten takia. -Kehotin agenttiani lähettämään joka ikisen kuvan minusta lyhyt hiuksisena, kiharaisena, mustana, blondina, en välitä.

kenen vaatteet hän varastaisi GG:ssä? -Mielestäni Jennyllä on paras vaatekaappi sarjassa- se on hieman grunge, mutta tyttömäinen, ei liian laitetunoloinen. Blair on liian järjestelmällinen ja täydellinen, Serena on liaan loistokas. Vanessa käyttää ihan liikaa väriä ja kuvioita.Kuulostaa siltä, että ajattelen negatiivisesti kaikista, mutta en- minusta he kaikki näyttävät hyviltä. Mutta jos menisin shoppaamaan, menisen suoraan Jennyn vaatekaapille.

4.kauden juonen sävyttämisestä: -Sanon kokoajan että toisivat uusia hahmoja sarjaan, koska kuinka monta kertaa kuusi hahmoa treffaa ja makaa toistensa kanssa kunnes siitä tulee tosi vanhaa?

// “Nylon” Magazine (MQ)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti