perjantai 20. elokuuta 2010

Leighton jakaa kauneusvinkkejä

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_rWdmZPj86vnSJ6RJii_kmflG3dFKgVxwaEqg5C1Ft_KsEPQdjSnbtMqntre_1Ct3v92sy76d9AmC96eYdJ7Lh89G2Nv75NEce_rB5ADn49gjxgjIVpLCE_8xownmsUKTx0iAR5mLB60/s400/2eg79qb.jpg
Leighton Meesterin mukaan hänen hiustyylinsä eroaa paljon oman hahmonsa Blairin tyylistä. -Blair on kaikkea muuta kuin rento, Meester sanoo, joka on itse rennompi lookkeja duunatessaan. -Hänen hiuksensa ovat tosi hyvin sijoitellut, hänellä on täydelliset kiharat, aallot, täydellinen lookki aina... näyttää tosiaan siltä, että hänellä on hiusstylisti, joka laittaa hänen hiukset joka päivä.

Leighton on nyt Herbal Essencesin mainoskasvo ja sanoo oppineensa sen, että hiusten luonnollinen rakenne täytyy hyväksyä- suorat- ja että kannattaa pitää hiuslookki mahdollisimman yksinkertaisena kun ei ole töissä.
- Kun alkaa tottua että näkee kasvonsa meikissä ja tukka laitettuna täydellisesti, menettää kosketukseen luonnolliseen kauneuteen, ja sen kuinka upealta tukka voi näyttää jos vain pitää pelkästään huolta siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti