perjantai 27. elokuuta 2010

Taylor Momsen FHM-lehdessä

Taylor Momsen on FHM-lehden elokuun numerossa, missä hänet on rankattu #12 seksikkäimmäkai tytöksi musiikki-alalla.

Miten reagoit, jos ihmiset olettavat automaattisesti bändisi olevan roskaa, koska olet GG:ssä:-Sanoisin: vihaa vaan, mutta tule sitten keikalle. Ei kannata vihata, ennen kuin on nähnyt. Ihmiset yllättyvät levystä. Se on rock-levy. Tajuan kyllä että on olemassa 17-vuotias blondi juttu GG:stä ja he odottavat pop-kakkaa, mutta kyseessä on siis rock bändi ja materiaali on raskaampaa. Meidän levymme on elämän levy. Se tukee kaikkea mitä ajatuksia meillä on. Levyllä on kuolemaa, rakkautta, huumeita, seksiä, uskontoa ja politikointia.

Millaisia live-esiintymiset on?
- Kova äänisiä. Olemme rikkoneet joka vahvistimen ja äänentoistojärjestelmän tähän mennessä. Eilen sound checkissä koko virta sammui ja valot sammuivat. Ensimmäinen keikka missä kävin oli White Stripesin, kun olin jotain seitsemän. Ajattelin,että haluan tehdä tuota! Jack White on mahtava.

Totta. Onko kunnollisessa rock bändissä oleminen tärkeää sinulle. Et halua esittää purkkarockia? -Ei se ole sitä. Se on hemmetin led zeppelin.
Mistä muista bändeistä pidät?
-Beatles on numero yksi. Sitten oasis, soundgarden, audioslave, the who, pink floyd, ac/dc ja nirvana.

Haluat siis olla iso nimi?
- He ovat isoja, koska he ovat parhaita, tiedäthän. En tähtää Miley Cyrusiksi. En välitä kuuluisuudesta. Teen sitä, koska rakastan musiikkia. Tykkään tehdä levyjä ja jos ihmiset pitävät niistä, niin kuljemme mukana.

Minne kaikki vihaiset naisartistit ovat kadonneet?
-Minnekkö? Se on kysymykseni. Milloin teineistä tuli onnellisia? Kuule, kaikki sanovat minua tosi pelottavaksi ja paskaksi, mutta olen teini ja minulla on paljon asioita mitä vihata.

Kuten?

- Hitto, kaikkea. Vihaan kaikkea. Vihaan kaikkia. En tarkoittanut tuota. Rakastan kaikkia. Rakastan kaikkea.

Onko GG-juttu ohi osaltasi?
- Noh, olemme saaneet purkkiin 3.kauden ja sarja on ollut tosi tukeva bändin suhteen, joten he antavat minun viimeistellä maailman kiertueen. Sitten, en tiedä. En halua vahvistaa tai kieltää huhuja vain miellyyttäkseni.

* Olen sensuroinut hieman tekstiä, koska Taylor kiroili hirveästi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti