perjantai 20. elokuuta 2010

5 uutta asiaa Leightonista

herbal essences

Näitä et tiennyt Gossip Girlin Leighton Meesteristä

Hän on nesteysaddikti

Vaikka Leighton listaa aurinkovoiteen ja ripsikihartimen kauneustuotteiksi, mitä ilman hän ei voi elää, vesi on tärkeä tähdelle. -Kauneus tulee sisältä. Tykkään suihkutettavista vesipulloista, etenkin kun olen lentokoneessa tai töissä.

Hän on oikeasti blondi

-Tukkani on oikeasti tumma blondi, Leighton myöntää. -Se on ruskea GG:tä varten. Olen ollut blondi muutaman kerran kun aloitin sarjassa eri elokuva projekteille ja olin myös punapää. [tämän tiesi kyllä entuudestaan]

Hän katuu

-Valitettavasti en ollut sujut kroppani kanssa yhteen aikaan. Nyt tykkään siitä miltä näytän ilman meikkiä, hiusstailausta, koska tunnen itseni terveeksi ja kauniiksi, Leigh selittää.

Hänen rakkautensa muotiin alkoi nuorena.
- Luulempa että Barbie pukeutuminen oli alku, mutta tykkäsin aina myös katsoa kun äitini laittautui laittamalla meikkiä ja vaatteita. Minusta se oli tosi kiehtovaa, Leighton sanoo. -Hän päätyi antamaan minulle vaatteitaan kun kasvoin ja käytin niitä kaiken aikaa. Äitini oli aina tosi seksikäs ja cooli omassa kropassaan ja ihailen häntä paljon.

Hän ei valikoi suosikkeja.

- En usko että voisin valita vain yhden muotimerkin mistä pidän, hän myöntää. -Muodin kauneus on se että voi miksata ja kokeilla eri juttuja muuttaakseen lookkiaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti