sunnuntai 22. elokuuta 2010

Ed Westwick: en halua jäädä yksin

http://img2.timeinc.net/people/i/2009/galleries/ed-westwick/ed-westwick-2.jpg
Brittihurmuri Ed Westwick ei tahdo jäädä yksin ja niin tuskin tulee tapahtumaankaan. Edin mukaan yksin jääminen on hänen pahin pelkonsa. Hän toivoo löytävänsä rinnalleen rakastavan vaimon. -Pahin painajaiseni on se, että kukaan ei rakastaisi minua. Mutta onhan minulla sentään aina äitini, Ed vitsaili The Hot Deskille.

Hän väittää olevansa hyvä poikaystävä ja tekee parhaansa saadakseen muut onnelliseksi. Hän myöntää kuitenkin joskus puhuvansa asioita ohi suunsa.
- Miksei minusta voisi pitää? en tiedä, Ed sanoo. -Ehkä jos pysyt kanssani jonkun aikaa, niin et varmaankaan pitäisi minusta niin paljon. Meillä kaikilla on vikamme ja alamäkemme, eikös? Voin varmaan sanoa väärän asian ihan milloin vain.

Keiden vanhempien naistähtien kanssa Ed suostuisi kuvaamaan rakkauskohtauksen? Hänelle annettiin kuvio , missä hänen piti soittaa, lähettää tekstari tai torjua Angelina Jolie, Jennifer Aniston ja Cameron Diaz.
- En vaivautuisi Jennifer Anistonin kanssa, soittaisin varmaankiin Cameron Diazille ja minusta Angelina Jolie olisi hieman pelottava jopa minullekkin, joten lähettäisin vain tekstarin. Ehkä saattaisin jopa torjua Angelinan, koska en halua leikkiä noin 25 lapsen kanssa ja muuten.

Lähde: www.musicrooms.net

1 kommentti: