torstai 12. elokuuta 2010

Jessica Szohr haastattelussa


Jessica Szohr puhui hiljattain Parade.comille hänestä itsestään ja hänen projekteistaan sun muusta.

Mitä yleisö voi odottaa elokuvaltasi Piranha 3D ?
- Se on hauska, kesäinen, pelottava, viihdyttävä popcorni leffa. Tulet nauramaan, kääntämään päätä ja järkyttymään. Minusta tuntuu siltä että luotin tuottajaan ja muuhun tiimiin, joten toivon että ihmiset voivat nauttia siitä yhtä paljon kun me nautimme sen teosta.

Hän myöntää vaikuttuneensa kollegoistaan
- Richard Dreyfuss ja Christopher Lloyd tulivat kuvauksiin ja kuvasivat itseasiassa tosi nopeasti, joten minulla ei ollut heidän kanssaan kohtauksia. Tapasin Lloydin ja olen Back to the futuren iso fani, joten olin silleen, 'voi luoja. se on Doc. tämä on hullua.' Työskentelin paljon Elisabeth Shuen kanssa ja olin niin hermostunut hänen kohtaamisesta. Yksi minun eka ja yksi suosikki leffoistani minkä olen nähnyt kasvaessani oli Adventures in Babysitting. Olin taas silleen, 'voi luoja.' Hänen kanssaan oli kiva työskennellä.

Ei suostu paljastamaan mitään pornotähti Riley Steelen kanssa tehdystä pususta.
-Minulle sanottiin etten saa puhua siitä. Leffassa on paljon hauskaa ja hullua ja se kaikki tehtiin hyvässä mielessä. Teidän täytyy odottaa ja nähdä se ja kertokaa sitten mielipiteenne.

Hän ei myöskään paljasta GG:stä
-Aloimme juuri kuvata. On tosi hassua että he tekivät tälle vuodelle uuden säännön jonka mukaan meidän täytyy kääntää kässäriemme sivut päivän lopuksi, koska he pelkäävät tietojen vuotavan ulos. Joten minua pelottaa sanoa mitään. Tietty tulossa on paljon draamaa ja omg-hetkiä. Katie Cassidy tulee ja työskentelee meidän kanssa jonkun aikaa, joka on tosi coolia. Odotan innolla hänen kanssaan työskentelyä. Juttuun liittyy vauva. Joka kerta kun luen kässärin tai kun aloitamme uuden kauden kyselen itseltäni mitä muuta voi olla luvassa. Tarkoitan että on jo ollut avioeroja, eroja, kuolemia, uusia ihmisiä ja skandaaleja. Mitä muuta he voivat tehdä? Mutta he aina keksivät jotain. (nauraa).

Vaikea fanikohtaaminen
- Kävelin trailerini suuntaan kuvauksissa ja yksi tyttö antoi minulle pienen Hello Kitty avaimenperän. Ja olin silleen, 'kiitos tosi paljon.' Kävelin eteenpäin turvamieheni kanssa ja hän sanoi minulle että antaisin sen hänelle. Ja minä kysyin miksi. Ja hän nappasi sen litisti sen ja kysyin miksi hän satuttaa Hello Kittyä. Ja hän sanoi: - työskentelin sinkkuelämässä liian pitkään- ihmiset voivat seota.' Sitten hän katsoi saumaa ja sanoi että kaikki ei ole kohdillaan. Sauman pitäisi olla eri tavalla. Joten hän repi pään ja siinä oli mikrofoni. Uskoakseni se oli kakkoskauden aikaan ja sanoin: 'Wow, tämä on outoa, on outoa että ihmiset voivat mennä näinkin pitkälle vain tietääkseen asioita minusta.'


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti