tiistai 31. elokuuta 2010

Poliisit piirittivät Jessicaa ja hänen kollegaansa


Gossip Girlin Jessica Szohr (vas) & Kelly Brook (keskellä, brunette)

Piranha 3D:n tähdet Jessica Szohr ja Kelly Brook järkyttyivät Las Vegasin matkallaan, kun kolme poliisiautoa pysäyttivät heidät.
Tähdet pitivät taukoa aiemmin tänä vuonna elokuvan kuvauksista ja lähtivät ajamaan Sin Cityyn, mutta matka pysähtyi äkkiä Ohion kohdilla.
Kelly Brook, joka ajoi autoa, tajusi että heitä seurasi kolme poliisi autoa, joten hän pysäytti ja kysyi poliiseilta suuntaohjeita. Hän kuitenkin tajusi tehneensä virheen, kun poliisit nousivat autoistaan ja piirittivät tähdet aseiden kera.
Brook kertoi omalaatuisesta tapauksesta New York Daily News-lehdelle: - Siellä oli kolme poliisi autoa, jotka seurasivat meitä...Englannissa toimitaan normaalisti niin että poistutaan autosta ja kysytään ohjeita, ja niin teinkin... Seuraavaksi meidän täytyi pitää kädet ylhäällä ja pistää ne auton konepellille ja yritimme vakuuttaa poliisille, että olemme vain näyttelijöitä matkalla Vegasiin.

Poliisit tajusivat kaikeksi onneksi tehneensä virheen ja lähtivät tiehensä mukanaan näyttelijöiden nimmarit. Brook lisäsi lopuksi: -Kun osoitellaan aseella ja seuraavaksi pyydetään nimmaria minuutin sisään, niin se on aika omituinen käänne.

Lähde:Peace FM online

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti