tiistai 8. maaliskuuta 2011

WWD haastatteli Blake Livelyä

http://www.youknowyouloveme.org/gallery/albums/userpics/14234/normal_Blake_Lively_for_Chanel_Mademoiselle_ad_campaign_first_look.jpg
WWD-lehti sai tilaisuuden haastatella Gossip Girlin sädehtivää blondia Blake Livelyä, jonka uusin pesti on Chanelin Mademoiselle- laukkujen mainostus. Kyseinen kuva onkin ensimmäinen virallinen mainoskampanjaan kuuluva mainos. Tässä on tiivistelmä kyseisestä haastattelusta:

Ei varmaan ole mikään yllätys, että tämä nuori nainen, joka fanittaa mm. The Wizard of Oz-elokuvaa ja on aurinkoinen ja iloinen ihminen,onkin nyt näin pidetty. Hän päätti neljän vanhana päivän olevan täydellinen onnellisuuteen, eikä se ole oikeastaan vieläkään päättynyt. - Uskoin aina, että ihmisten täytyy panostaa positiivisuudella ja levittää sitä ympärilleen. Kun minulla oli pahoja päiviä, söin paljon suklaajäätelöä ja tanssin Leijona kuninkaan soudntrackin tahtiin. Se on aika omituista, mutta totta.

Blake paljasti ollessaan Pariisissa Karl Lagerfeldin järkkäämissä juhlissa, että hän haluaa mahdollisimman isoja roolia. Oli kyse sitten filmistä, tv:stä tai muotiprojektista. Siksi juuri tämä Chanelin mainostus oli aika nappivalinta. Kuten Blaken uusimmat leffaroolitkin elokuvissa The Town ja Green Lantern. Hän sanoi halunneensa näytellä supersankari elokuvassa, koska ei halunnut näytellä neitoa pulassa, vaan vaati taistelua. Ja pian hän alkaa kuvata Hick- nimistä elokuvaa Carolinassa Eddie Redmaynen ja Chloe Moretzin kanssa. Elokuvassa hän esittää jälleen aineiden käyttäjää (kuten teki The Townissa). - En usko, että kukaan on vain mustaa ja valkoista, joten rakastan sitä kun naiset ovat harmaita, Blake selittää. - Se on sellainen tarina ihmisestä, mutta se on kerrottu melkeimpä maagisesti.

Blaken mukaan hänen näyttelijänuransa tuli sattumalta vastaan, eikä hän suunnitellut sitä itse. Hän halusi ruveta kokiksi tai koristelijaksi. - En koskaan suunnitellut sitä. Rakastuin näyttelemiseen ja sen hyvä puoli on se kuten monessa muussa työssä, että olen saanut tehdä sen osien mukaan, koska tahdoin tehdä niin.

Lively nimeää Katharine Hepburnin yhdeksi muodin idolikseen. - Rakastan sitä, kun nainen voi olla vaikutusvaltainen ja glamouri, mutta myös niin, että siihen lisää miehisyyden voimaa, Blake sanoo ja lisää listaan Grace Kellyn ja Sienna Millerin. - Rakastan hänen vaatteitaan.

Näyttelijätär on jo pienestä pitäen ollut viehättynyt muotiin. Hänen äitinsä Elaine oli malli, joka oli mm. Hanessin kampanjassa ja teki itse vaatteita. - Menimme isäni kanssa aina hakemaan vaatteita. Menimme todella siisteihin vintage kauppoihin tai putiikkeihin ja ostimme paljon vaatteita, joista olimme jauhaneet paljon, Lively kertoo.

Blake toteaa,että Gossip Girl ja muoti kulkevat käsi kadessä. Ja tottahan se on. - Muoti on hyvä hahmo sarjassamme, Blake muotoili.

Blake Lively ei suunnittele ainakaan vielä omia projekteja ja haluaa keskittyä Chaneliin.
- Minulla on muotiin iso kunnioitus ja suunnittelijoille, kuten Karl Lagerdeldille. Mikä minä olisin? Haluan kumartaa heitä ja edustaa heitä, jos he vain huolivat minut.

Blakella on niin iso kunnioitus Karlia kohtaan, että kun Karl otti laukun mainoskampanjaa varten kuvia hänestä, Blaken oli kuvausten lopussa pakko ottaa omalla kännykällään kuva Karlista kamera kädessä, joka osoitti häneen.

Vaikka Blake Livelyllä on jo kaikkea mahdollista, hän haluaisi myös jotain muutakin täyttämään elämäänsä: Nimittäin oman ravintolan. - Sunnittelen sitä, että avaisin jonain päivänä muutaman ravintolan. Olisin kokki, tekisin menut ja koristelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti