sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

New York Times: Blake on kultainen tyttö

http://blakelivelyweb.com/pictures/albums/Appearances/2011/ChanelDinner/normal_BLAKE-articleLarge.jpg
New York Times- lehti teki jutun Gossip Girlin Blake Livelystä. Tässä on kooste siitä:

Blake tapasi oman Chanel- diilinsä juhlallisuudessa suunnittelija Tory Burchin ja Voguen Sylvana Soto-Wardin ja Chanelin John Galanticin. Blake ihmetteli, miksi hänestä tehtiin sellainen häly.
- Juttelin juuri ja katsoin alas ja näin Chanel: Lounas Blake Livelyn kunniaksi- menun. Tuo on hullua, Blake totesi.

Blakella on muitakin mahdollisuuksia muodin saralla, mutta hän valitsi Chanelin Mademoiselle- laukkujen mainostamisen. - Minulla on ollut muita mahdollisuuksia ja minun täytyi vain kiittää ja todeta, että pidän Chanelista kiinni. Haluan olla merkin kasvo. Jotkut sanoisivat, että se on epätodellista, koska he palkkaavat listoilleen vain eurooppalaisia. Ja minä totesin siihen vain, että onpa kiva. Olen sitten ensimmäinen sen ulkopuolelta.

Näyttelijätär haluaa mieluiten olla itsensä stylisti, kuin antaisi jonkun muun tehdä hänestä muotin mukaisen.
- Jos joku stailaa minut, se on heidän tulkkauksensa minusta, mutta totuus on se, että ihmiset eivät tunne minua.

Blake paljasti Voguen työntekijälle että saapui Gossip Girlin kuvauksiin ferkkareissa ja Uggseissa. Se on täysin vastakohta, mitä GG:ssä vaalitaan.

Hänen äitinsä Elainen mukaan muoti on aina ollut osa Blaken elämää.
- Muoti oli aina osa hänen elämäänsä, koska meidän perhe oli shoppausholisteja täynnä. Yläasteella Blake tahtoi mennä koko ajan shoppaamaan Forever 21:seen. Oli iso asia mennä Bebeen ja Guessiin.

Blake Lively ei noussut automaattisesti huipulle. Siinä oli auttamassa mm. suunnittelija Michael Kors.
- Michael Kors vei minut ensimmäiseen isoon muotitapahtumaan. Ja keltaisen mekon takia sain Anna Wintourin huomion, ja Annan kautta tapasin Karl Lagerfeldin, Blake muistelee.

Blake on ollut myös innokas kehittämään Serena- hahmonsa tyyliä.
- Hän saattoi mennä kotiin ja etsiä Style.comista tunteja ja tulla ja sanoa, että löysi hienot housut tai Chloen laukun, GG:n suunnittelija Eric Daman sanoo. - Blaken kohdalla on erilainen prosessi kuin Leighton Meesterin. Blake tykkää leikitellä ja yritämme kaikkea ja teemme sovittelua. Leightonilla se on suunnitellumpaa.

Lue lisää: täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti