keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Spoileria

http://a10.idata.over-blog.com/4/03/26/71/Articles-1/Dan-Blair-dan-and-blair-5031452-420-342.jpg
Sarjan tuottaja Josh Safran oli haastattelussa ja puhui sarjan uusimmista juonikuvioista, johon mahtuu ainakin Danin/Blairin romanssi, Ben & Serena ja Serenan isä... sarja jää nyt seitsemäksi viikoksi tauolle...joten on siis reilua kertoa jotain, mitä voi odottaa.

Kun Dan ja Blair nyt suutelivat, niin voimmeko odottaa heiltä romanssia?

- En halua sanoa juuta, enkä jaata. Teimme aika harkitun päätöksen ottaa Danin ja Blairin kanssa hitaasti. Me tiedämme kyllä hyvin, että voimme panna pareja yhteen ja erottaa heidät nopeammin kuin muut sarjat voi. Ja halusimme rakentaa jotain sellasta, joka on ollut olemassa jo 1.kaudelta, kun Danilla ja Blairilla oli pieni hetki käytävällä, jossa he puhuivat vanhempien ongelmista. Ja me tajusimme, että heillä on jotain ystävyyden kaltaista. Te voitte toivoa, että Dan ja Blair jatkavat samaa rataa, ja että juoni kasvaa.

Olette tehneet sarjassa melkein kaikki mahdolliset suhdeyhdistelyt. Mikä Danissa/Blairissa viehättää?

- Olemme aina tahtoneet tehdä tämän. Me itse asiassa leikimme ajatuksella viime vuonna, mutta ajattelimme sen olevan liian aikaista. Halusimme odottaa niin paljon, kuin pystyimme - ja se auttoi juonta. Se oli pitkä aika siihen ja he olivat valmiita menemään siihen tilaan. Toivottavasti jatkamme niin, mutta ehkä hieman odottamattomilla tavoilla.

Skeptikko sanoisi, että se on pelkkä vaihe, jonka jälkeen Blair palaa Chuckin luo. Onko mahdollista, että Danilla ja Blairilla oikeasti klikkaa, eikä kaikessa olekkaan kyse Chuckista ja Blairista?

- Tiedämme kyllä, että jotkut fanit eivät pidä siitä, että yritämme pitää hahmoja mahdollisimman elävänä, hengittävänä ja omina yksilöinään. Ja yllätymme usein, kuinka heidän juonensa vie heitä mukanaan; ne avaavat jatkuvasti ovia meille. Emme ajattele niin, että on vain yksi pari ja se siitä. Uskomme siihen, että kuljemme heidän mukanaan heidän juonessaan ja jotkut pitävät sitä rasittavana. Mutta meille siitä on hyötyä sarjan teossa. On helppoa, kun tajuaa, että hahmoilla on yhteys ja että hahmot vanhenee ja että löytyy uusia yhteyksiä, joita ei ole aiemmin ollut ja ehkä nyt niitä voi käyttää hyödyksi. Se on aika hauska juttu. Chuckilla ja Blairilla tulee aina olemaan omanlainen yhteydensä, kuten myös Danilla ja Serenalla. Mutta se ei tarkoita, etteikö tulisi uusia mahdollisuuksia, joita ei välttämättä voi ennakoida.


Oletko Danin ja Blairin fani?

- Olen kaikkien hahmojen fani. (nauraa) Olen oikeasti. Rakastan niitä kaikkia.

Mutta kun heitä katsoo yhdessä...

- Kirjoitin sen 1.kauden kohtauksen, missä he ovat kahdestaan käytävällä, joten ole ollut heidän fani alusta asti. Mutta olen myös Chuckin ja Blairin ja Danin ja Serenan fani.

Puhutaanpas Danin ja Blairin suutelukohtauksesta.

- Olemme tauolla seitsemän viikkoa, joten halusimme siihen cliffhangerin. Me seuraamme usein suutelua ja sitten pysäytämme sen siihen, kun he vetäytyvät ja kysymys kuuluu "mitä he oikein ajattelivat". Halusimme saada yleisön miettimään asiaa. "Mihin asti tämä päätyy? Mitä sitten tapahtuu?" He voivat suudella seitsemän viikkoa. (nauraa)

Jättikö Ben jäähyväiset?

- Joo.

Joten oletteko viimeistelleet Julietin tarinan?

- Eipä oikeastaan. Kuten saitte nähdä, Lily kääntyi itseään vastaan. Juoni jatkuu lopun kautta, se vain muuttuu vähän. Ensin he olivat Serenan perässä, ja sitten he tajusivat, että se olikin Lily, joka teki sen, näinä kuutena jaksona Lily käsitteli asiaa ja viimeisinä viitenä jaksona käymme asian kokonaan läpi. Se on iso juoni ja siinä on kyse syntien maksamisesta ja siitä, mitä se tarkoittaa ja siihen voi rinnastaa sen, että Chuckilla on tullut valoon oma syntinsä isästään.

Lue lisää:Tv Line

1 kommentti:

  1. Hei sulla on mahtava blogi! :) itse jenkkien jaksoja seuraillessani olen nyt jo totaalisen koukussa Dan/Blair -kuvioon! ;)

    LuckyLuke

    VastaaPoista