lauantai 12. maaliskuuta 2011

Ed haluaa GG:n Dubliniin

http://cdn.teenhollywood.com/thumbs/ed-westwick-4-0f16dba5a7a13fb9546f8658cc11c5b5.jpg
Ed Westwick, eli sarjan konna Chuck Bass haluaisi, että sarjaa kuvattaisiin seuraavalla kaudella Irlannissa. Sarjaa kuvattiin viime kesänä Pariisissa 4.kauden merkeissä, jossa Serena, Blair ja lomailivat. Ed myöntää että tuottajat suunnittelevat innoissaan jo seuraavaa kohdetta ja Edillä on siihen vinkkiä.

- Haluaisin sarjan suuntaavan seuraavaksi Dubliniin, Ed kertoi Heraldille. - Vähän olisi siideä, kun Chuck ja koko jengi menisi pubeihin vähän pidemmäksi aikaa tai että Blair ja Serena tappelesivat Guinnessin tehtaalla?

- Ei ole mitään virallista puhetta ollut, että sarja menisi Irlantiin, mutta olemme paikan isoja faneja ja tiedän muutaman tuottajan olevan irlantilaista verisukua, joten luulen, että he eivät panisi paljon hanttiin ajatukselle.

- Tiedän, että sarjassa on kyse Nykin ja Manhattanin elämäntyylistä, mutta kun nyt on vierähtänyt kausia, tykkään siitä että GG menee tienpäälle.

- Menimme Pariisiin, mikä oli mahtavaa, ihan ehdottoman fantastista, koska se toi uutuudenvivahteen kuvauksiin.

Ed haluaa juhlia uutta vuotta (2012) juuri Irlannissa.

- Haluaisin mennä, koska se antaisi minulle mahdollisuuden tehdä teatteria. Minulla on muutamia kamuja Dublinissa, joiden luokse ajattelin reissata uutena vuotena, joten olisi mahtavaa vaihtaa kuulumisia. Abbeyssä ehkä.

- Olen Sam Shephardin iso fani ja tiedän, että hän on tehnyt muutamia keikkoja siellä, joten olisi mahtavaa tehdä jotain sellaista, Ed lisäsi.

Ed myös kertoi miten usein hänet sekoitetaan näyttelijä Colin Farrelliin.

- Varmaan kerran tai kahdesti. JFK:n lentokentällä eräs jätkä tuli luokseni ja sanoi tietävänsä minut. Hän sanoi, että olen se yksi irlantilainen jätkä. Sanoin hänelle, että kuuntelisi aksenttiani. Kuulostanko muka irlantilaiselta?, Ed nauroi.

Lähde: Herald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti