perjantai 4. maaliskuuta 2011

Blake Lively haastattelussa

Chanelin laukkuja pian mainostava Blake Lively osallistui oman diilinsä juhlintaan ja rupatteli ainakin idolistaan Karl Lagerfeldistä. Paikalla oli myös mm. Justin Long, Dr. Pat Wexler ja Curtis Stone.

Samalla selvisi, että Blake ei voi osallistua Chanelin näytökseen ja Blake on asiasta raivoissaan.. mutta miksi?

Et ole menossa Chanelin muotinäytökseen..miksi?
- Koska kuvaamme Gossip Girlin 4.kauden finaalia. Ne ovat viimeiset viisi päivää. Kaikki hahmot ovat kaikissa kohtauksissa. Näytökselle ei ole tilaa aikataulussa. Siksi menen Pariisiin lounaalle tänä viikonloppuna. Olen innoissani. Ja toivottavasti Karl antaa kurkata näytöstä etukäteen. Rakastan asujen näkemistä ihan itse.

Millainen oli ensimmäinen tapaamisenne Karlin kanssa? Olitko hermostunut?
- Tietenkin! Olin todella peloissani. Hän on uskomattoman pelottava henkilö, koska hän on niin taitava ja sellainen nero. Mutta kun hänet tapaa, hän ei yritä pelotella. Hän on niin kiltti ja nöyrä, elävä ja intohimoinen. Rakastan ja kunnioitan häntä todella paljon. En haluaisi työskennellä kenenkään muun kanssa. Kun tapasin hänet sanoin, etten tahdo tehdä kampanjaa, jos se ei ole Chanelin. Joten oli mahtavaa, että saimme tehdä töitä yhdessä.

Hänellä on medialle oma kuvansa. Oletko nähnyt häntä koskaan lenkkareissa, nauramassa tai tekemässä jotain hassua?
- Noh, tietenkin olen nähnyt hänen nauravan! Ette näe häntä lenkkareissa, koska hän ei pidä niistä. Hän rakastaa muotia. Muotisuunnittelua. Tyylikkyyttä ja huippu muotia. Lenkkareiden laittaminen ei innosta häntä, vaan upeiden kenkiensä. Hän on todella hauska ja intohimoinen ihminen. Hän on täynnä elämää ja energiaa.

Julkisesti sanotaan, ettei sinulla ole stylistiä. Onko näin?
- Joo.

Mikä on tärkein asia minkä Karl on opettanut pynttäytymisessä, muodissa ja tyylissä?
- Emme oikeastaan istuskele ja puhele siitä, mitä tehdä. Hän tekee uskomattomia luomuksia. Saan valita häneltä upeasta kaapista vaatteita.

Lähde: Fashionista.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti