keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Tayloria haastateltiin twitterissä

http://cdn.teenhollywood.com/thumbs/taylor-momsen-9-70553c22025a0bc87d0811b692a38106.jpg
Gossip Girlin nuorin jäsen Taylor Momsen oli twitter- yhteisössä haastattelussa ja puhui enimmäkseen bändistään The Pretty Recklessistä, jolle hän on nykyään paljon omistautuneempi kuin itse sarjalle. Häntä ei ollakkaan nähty nyt juurikaan 4.kaudella GG:ssä Jennynä.

Tracy Bratten toimi haastattelijana.

Miten saat ajan kulumaan kiertuebussissa?
- Yritän nukkua paljon, koska se on aina hyvä asia... tappaakseen aikaa katson paljon South Parkkia dvd:ltä, yleensä ompelen räsynukkuja ja virkkaan . Joten... soitan kitaraa, kirjoitan.

Mikä on paras biisi soittaa livenä Light me Up plätyltä?
- Riippuu illasta, mutta tykkäämme todella paljon soittaa Since Your Gone biisin. Se on yksi suosikeistani livenä, koska se tempaisee mukaan ja factory girl on aina hauska. Koko keikka on hauska, mutta nuo kaksi on ne, joita odotamme eniten.

Mitä näet tekeväsi 10 vuoden päästä?
- Noh, toivottavasti teen musiikkia koko elämäni ajan. Tavoitteena on jatkaa tätä, tehdä levyjä ja käydä kiertueella. Toivon tekeväni sitä. En tiedä näyttelenkö. En juuri keskity siihen nyt. Mutta ehkä kymmenen vuoden päästä, kuka hitto tietää.

Mitä annat vinkiksi teineille, jotka haluavat menestyä?
- Pitää tehdä paljon työtä. Tarkoitan oikeasti sitä, melkeimpä 24 tuntia. Sinun täytyy tietää mihin oikein ryhdyt, siinä on paljon hommaa. Mutta se on minulle ainakin vaivan arvoista. Rakastan työtäni.

Miten suojelet yksityisyyttäsi?
- Noh, kun media kysyy minulta siitä, en aio vastata. Se kuuluu vain minulle. Julkisuudessa joutuu luopumaan paljosta- ihmiset haluavat tietää kaiken sinusta, mutta sinulla täytyy olla elämä julkisuuden ulkopuolella.

Milloin palaat Gossip Girliin?
- Noh, sanon vain sen, että he ovat olleet tosi kannustavia ja antaneet minun mennä kiertueelle, koska en voi tehdä kumpaakin samaan aikaan. Parhaillaan he kirjoittavat minua ulos juonista ja antavat olla kiertueella ensi vuonna, joten ette tule näkemään minua vähään aikaan. Ehkä joskus tulevaisuudessa.

Onko sinulla tatuointeja?
- On, minulla on... noh, en tiedä voiko sitä kutsua tatuoinniksi, se on niin pieni. Minulla on pieni tähti yhdessä kohtaa ja otatin sen vuosia sitten.

Lue lisää: New twitter interview with Tracy Bratten - 03/15/2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti