maanantai 7. maaliskuuta 2011

Pariisin tyttö

http://blakelivelyweb.com/pictures/albums/Appearances/2011/ChanelDinner2/normal_img-chanel-paris-party_110111678663_carousel_parties.jpg
Blake Lively saapui Lauantaina Pariisiin tapaamaan Karl Lagerfeldiä. Mukana oli myös hänen äitinsä Elaine ja isä Ernie. Syy tapaamiseen oli jälleen kerran Blaken Chanelin Mademoiselle- laukun mainosdiilin juhlinta.
- Nousimme koneeseen kuudelta aamulla ja menimme suoraan Café de Floreen, Blake kertoi. Lounaalla vieressä istui tietenkin Karl, joka myös oli lounaan isäntä. Kyseinen paikka sijaitsee Chanelin Haute Couture salongilla, Rue Cambonissa. - Se on hänen suosikki paikkansa Pariisissa, Karl lisäsi.
Blake ei päässyt osallistumaan Chanelin muotinäytökseen, joten Karl päätti loihtia Couture salongista juhlapaikan, jossa oli sellaisia vieraita kuin Florence Welch (Blaken kaveri ja laulaja), Mario Testino, Amanda Harlech ja monet muut muodin asiantuntijat ja toimittajat. Lounaalla tarjottiin mm. kaviaaria, piikkikampelaa, parsaa ja hyvää jälkiruokaa: Herkullista ja valkoista marengin muotoista jäätelöä, jossa oli muotoiltuna Chanelin laukku. Blaken suosikkia oli makaronit Laduréelta.

Kokki Jean-François Piège esiteltiin Livelylle, joka ei malttanut olla ottamatta kuvia asettelusta ja ateriasta. - Meillä oli Croque Monsieurseja ja sipulikeittoa aamiaiseksi Florenssa, sitten menimme Laduréehen makaronille ja sitten nokosille hotelliin, Blake luetteli.
Lounaan pääaiheena oli eteläinen ravintola. Blake rakastaa kokkailua, etenkin makeiden tekoa. Viime synttäreillään hän vietti yhdeksän tuntia Per se:ssä Manhattanilla leivonnaisten opetteluun ja päätyi tekemään osan ravintolan tarjoiltavaksi.

Welch lauloi Pariisin lounaalla viisi balladia ja antoi suosionosoituksia Jane Avrilille. Hän sai jokaisesta kunnon taputukset seisaaltaan. Welch kiitti Blakea ja kiitti siitä, kuinka upeaa oli pukea ylleen kaunis, pitkä ja romanttinen mekko kevään kokoelmasta. Lively ja Welch keksivät itse idean esiintymisestä. - Olimme kuin kaksi tyttöä olisi suunnitellut teekutsuja, Lively sanoi.


Lähde: Vogue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti