perjantai 17. kesäkuuta 2011

Skooppia ensi-illasta

Blake Lively oli 15.6.11 elokuvansa Green Lantern ensi-illassa Los Angelesissa. Tässä hieman skooppia tapahtumasta:

- Blake oli pukeutunut Chanelin hääpukuun! En itse tykännyt asun ala-osasta, joka onkin saanut hieman kritiikkiä. Läpinäkyvä kangas ei näytä kauhean miellyttävältä päällä, mutta ihana kukkakuvio oli pirtsakka. Asu ei kuitenkaan sopinut ensi-iltaan, vaikka Blake näyttikin hyvältä se yllään.

- Näyttelijätär on sanonut olevansa hyvin perhekeskeinen. Noh. Hänellä olikin mukanaan perhe. Blake poseeraa kuvassa siskojensa kanssa. Hän oli ottanut mukaansa deitikseen sisarusten suloiset lapset. Leonardo DiCapriota ei näkynyt.

- Blake ei olekkaan täysin blondi. Blake oli ensin blondi Gossip Girliä varten. Sitten hän otti peruukin Green Lanternia varten. Sitten hän päätti olla punatukka Hick- elokuvaa varten. Ja nyt hän yrittää saada tukkansa takaisin blondiksi. - Ryan nimesi hiusteni väriksi ' sierra sunsetiksi' (auringonlaskuksi). Pidän siitä nimestä. Millaista oli vaihtaa tummaan sävyyn? - Oli mahtavaa olla brunette tätä elokuvaa varten. Kun esitän hahmoa, haluan muuttua täysin. Vain siten tunnen pystyväni piiloutumaan heidän taakseen, Blake totesi. Mikä väri seuraavaksi? Savagesia varten sininen? Tuskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti