perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ed hurmasi Manilan

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVivIGsTXRJNeiKavPz362AJewCu-COMkEgtlohBydZvH3EPgIiHh4MGxDMbndrqhSVKCVvs8AOHQo8lFF-H7R0oGO1J8FCUgi8vd0kUT_Tuu-lfnnTdur_bsY97tAd8dOSmAGUOX-rOM/s400/Ed+Westwick+Manila.jpg
Gossip Girlin Ed Westwick lensi maanantaina Manilaan, Filippiineille kuvaamaan kampanjaa Penshoppelle. Ed antoi tietenkin myös haastatteluja maassa.

Muistuttaako hän Chuckia?

- Olemme kummatkin miehiä. Näytämme samalta, joka on todella outoa, eikös? Mutta ei, mutta olemme itse asiassa todella erilaisia. Häntä on niin hieno esittää, niin hauskaa ja on mahtavaa työskennellä sarjan työryhmän kanssa, mutta elän aika erilaista elämää. En kulje limusiinilla kauhean usein. Mutta hänellä ei voi koskaan olla englantilaista viehätystäni. Hänellä on amerikkalainen, mutta ei englantilainen.

Muista taidoistaan:

- Noh, soitan vähän kitaraa. Olen hiljattain alkanut harjoitella lusikoilla soittamista, vaikka en ole vielä siinä kauhean hyvä. Olen oikeasti hyvä jalkapallossa. Ja se siitä. Ja nukkumisessa myös.

Romeo & Julia elokuvasta, jossa hän esittää Tybaltia:

- Joo, olen todella innoissani. Meillä on oikeasti tosi hyvä käsikirjoitus. Se säilyttää kaiken perinteisenä, mutta se on avoimempi meidän nykysukupolvellemme. Ja siitä tulee fantastinen. Hailee Steinfeld esittää Juliaa. Hän on todella lahjakas näyttelijätär ja saan esittää mahtavaa Tybaltia, Julian serkkua. Meillä tulee olemaan mahtavaa. Kuvaamme Veronassa... saamme tuoda eloon varmaan kaikkien aikojen kuuluisimman tarinan.

Manilasta:

- Tämä on ensimmäinen kertani Filippiineillä ja täytyy sanoa, että täällä on ollut mukavaa, koska minut otettiin todella lämpimästi vastaan... olin hieman väsynyt matkan takia, mutta kun tulin tänne vastassa oli paljon salamavaloja ja ihmisiä, joten olen nyt hereillä. Tämä on ollut todella hyvä reissu. Kaikki on mennyt todella hyvin. Meillä oli hauskaa kuvauksissa eilen. Se oli fantastista. Kaikki Penshoppen työn tekijät ovat olleet mahtavia. Ja menin tänään veneellä ympäri Manila Baytä. Ja menin katsomaan Manilan taivaanrantaa. Teillä on kaunis kaupunki, maa ja kauniit ja fantastiset ihmiset.

Filippiinin naiset:
- Noh, en ole löytänyt vielä ketään. Kaikki tapaamani ovat olleet fantastisia, mutta täytyy sanoa, että naisilla on viehättävät tyylit. Se on yksi syistä, jonka takia palaan.

Lähde: Spot.ph

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti