torstai 9. kesäkuuta 2011

Blake Lively Instylen haastattelussa

Blake Lively puhui Iso-Britannian Instylelle pääasiassa Green Lanternista, mutta myös urastaan ja matkustelusta

Kerro Carol- roolistasi?
- Carol on todella viehättävä hahmo tässä elokuvassa ja se on aika harvinaista, koska yleensä nainen ei ole sankari. Hän ei ole neito pulossa. Hal ei syöksy pelastamaan häntä. Vaan Carol pelastaa Halin usein. Hal peri paljon vastuuta ja hän ei aina ole varma tahtooko sitä. Hän ei ole supermies. Hän on tavis ja hänellä on heikkoutensa. Halilla on uskomattoman paljon potentiaalia, mutta jotkut ovat tulleet kohtalon kautta kuten isänsä menetys toi hänelle estoja ja Carol auttaa siinä häntä. He ovat kyllä ilmassa myös kilpailijoita. He ovat kummatkin lentäjiä ja taistelevat toisiaan vastaan. Ja Hal on ihan holtiton. Hän kolaroi koneilla ja se on iso asia. Miljoonien dollareiden arvoinen. Hän oli holtiton myös sydämensä kanssa. He olivat toistensa ensirakkauksia ja Hal loukkasi Carolia, mutta hän välittää silti syvästi Halista. He siis ovat sekä kilpailijoita, että läheisiä. Tätä oli todella hienoa näytellä Ryan Reynoldsin kanssa, joka on niin äärettömän nokkela ja hänen kanssaan oli hauska pilailla. Meilläkin oli kilpailua ja jännitettä välillämme, mutta myös rakkautta ja tukea.

Oliko välillänne kemiaa?
- Joo. Kun tekee testejä, niin toteaa tehneensä parhaansa ja toivoo klikanneen. Ja niin kävi. Olimme siinä mielessä onnekkaita. En kuitenkaan arvosta sitä liikaa, koska en ole koskaan tavannut ketään, jonka kanssa Ryanilla ei klikkaisi. Kaikki pitävät hänestä.

Millaista oli näytellä Peter Sarsgaardin "Dr. Hector Hammond" kanssa?- Peter on niin lahjakas. Hän uppoutui hahmoon kahdeksan tunnin proteettisen työn jälkeen. Hänen kävelytyylinsä, Hectorina oleminen tartunnan saaneena on niin ainutlaatuista. Se kertoi paljon filmistä, kun he halusivat Peterin tähän rooliin. Hän on niin mielenkiintoinen näyttelijä, mutta hän voi näytellä myös todella pimeää ja synkkää aika eleettömästi. Se ei ole selvää. Meillä oli aika vähän kohtauksia yhdessä, mutta kun olen nähnyt hänet töissä, kun en ollut kohtauksessa hänen kanssaan oli uskomattoman opettavaista. Hän oli roolin valtaama. Ja olen aina ollut hänen faninsa.

Minne matkustit viimeksi?
- Thaimaaseen. Minun piti olla siellä alun perin puolentoista viikon ajan, mutta pidensin reissua ja menin Intiaan kolmeksi viikoksi ja päädyin Malediiveille. Joten olin poissa yli kuukauden. Voi luoja, se oli parasta mitä olen koskaan tehnyt. Rakastin sitä.

Lue lisää: nStyle UK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti