sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Leighton Meesterin uusi haastattelu

Gossip Girlin Leighton Meester teki äskettäin haastattelun Monte Carlo- elokuvasta, jota hän kuvasi viime kesänä Ranskassa, Unkarissa ja Monte Carlossa yhdessä Selena Gomezin ja Katie Cassidyn kanssa.

- Se oli yksi mahtavimmista asioista elämässäni. Olin upeiden tyyppien kanssa. Kuvasimme Budapestissa, Pariisissa ja Monte Carlossa. Ei mitään kauhean nuhruista!, Leighton hehkutti Parade.comissa.

Leffasta kehkeytyi siis loma.
- Kun emme kuvanneet, menimme rannalle, huippu ravintoloihin ja shoppaamaan. Se oli kuin loma. Ihan uskomaton paikka kuvata. Olimme hotellissa, missä myös kuvasimme, joten se oli aika hienoa, Leighton viittasi Pariisin hotelliin.

Hänestä tuli läheinen ystävä kollegansa Selena Gomezin kanssa.
- Hän on uskomattoman kypsä ja tuli toimeen tosi hyvin meidän kaikkien kanssa. Hän sanoi, että oli aluksi kauhuissaan, koska olimme vanhempia, mutta hän on ikäisekseen tosi kypsä. Hän opetti minulle paljon ja opin hänestä paljon. Hän on uskomattoman lahjakas. Me kolmikko olimme omassa maailmassamme ja meillä oli omat vitsimme ja ajattelimme, ettei pojilla ollut asiaa siihen!

Meester aikoo keskittyä kesällä musiikkiinsa.
- Olen levyttämässä ja esiinnyn bändin kanssa. Meillä oli keikkoja Los Angelesissa. Laulaminen on yksi hauskimmista asioista elämässäni. Se on niin jännittävää ja luo energiaa. Haluan julkaista pian albumin - toivottavasti ennen loppu vuotta. Sitä ennen yritän hieman tutustuttaa ihmiset työhöni. Tykkään live- musiikista ja tykkään nähdä yleisön ilmeet esiintyessäni.

Aiotko vierailla Gleessä, Kollegasi Cory Monteithin sarjassa?

- Rehellisesti sanottuna, ennen kuin aloitin viime kesänä kuvata elokuvaa, en ollut kuullutkaan Gleestä. Olen niin pihalla. Mutta Coryn kanssa oli todella hauska työskennellä. Hän on iloinen ja hilpeä ja hänen kanssaan työskentely on todella hauskaa, on kyse sitten mistä tahansa.

Vaikka hän onkin nyt julkkis, hän on pitänyt jalat maan pinnalla.
- Teen niin paljon töitä, ettei minulla ole paljoakaan aikaa elämälleni! Kun saan vapaa-aikaa, vietän sen kotona perheeni ja läheisten ystävien kanssa ja se tekee minut onnelliseksi, terveeksi, omaksi itseksesi ja rentoutuneeksi.

Eikä se haittaa, että hänen kaverinsa eivät ole vaikuttuneet hänen urastaan.
- Kukaan ystävistäni ei ajattele, että olen todella cool. Se on hyvä asia. En oikeastaan ajattele kuuluisuutta yhtään. Tyttökaverini sanovat aina, että heistä on outoa, että minut ajatellaan tähtenä ja he tykkäävät pitää minua outona hippi tyttönä, jonka ovat tunteneet vuosia!

Leighton osottautui haastattelussa symppikseksi. Mikä tyttö!

Lähde: Parade.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti