perjantai 24. kesäkuuta 2011

Leighton & Blake ehdolla elokuviin

Gossip Girlin näyttelijättärillä riittää vientiä leffarintamalla. Leighton Meester ja Blake Lively ovat jälleen ehdolla elokuviin, vaikka heillä on omat projektinsa kesken.

Leightonia vedetään mukaan Subject 6- nimiseen elokuvaan. Se on psykologinen trilleri ja kertoo nuoresta naisesta, joka on teljetty eristykseen ja on jatkuvasti valvonnan alla. Hänet on nimetty vain kuudeksi. Hän uskoo olevansa osa käyttäytymistutkimusta, mutta tajuaa kuitenkin pian olevansa vanki kuolettavassa mielenhallinta pelissä ja hänen on pakko paeta.

Blake sen sijaan on liitetty The Fighter- elokuvan jatko-osaan, joka on GG:ssäkin piipahtaneen ohjaajan David O Russelin tuotoksia. Elokuvan ensimmäinen osa sai viime vuonna ensi-iltansa ja sen pääosassa komeilee Mark Wahlberg.

Blake ja monet muut näyttelijättäret ovat ehdolla masentuneen naisen rooliin, joka joutuu selviytymään miehensä kuolemasta. Nainen kiinnostuu lopulta Markin hahmosta. Russell testauttaa Los Angelesissa Blaken lisäksi Elizabeth Banksia, Kirsten Dunstia, Rooney Maraa, Rachel McAdamsia, Andrea Riseboroughia ja Olivia Wildeä.

Russell on asettanut tavoitteekseen saada kuvaukset alkuun elokuussa

Lue arvostelu elokuvan ensimmäisestä osasta: Arvostelu: Taistelija on mahtava elokuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti