sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Ed Westwick Manilassa: Lisää haastatteluja

http://www.youknowyouloveme.org/gallery/albums/userpics/14234/normal_ed03~1.jpg
Ed Westwick oli tällä viikolla Manilassa, Filippiineillä Penshoppen uutta kampanjaa varten, jonka mainoskasvo hän sattuu olemaan. Ed teki paljon haastatteluja, joten päätin tehdä näistä uusista haastatteluista nyt koosteen.

Clickthecity:

Ovatko Penshoppen vaatteet enemmän sinun vai Chuckin makuun?
- Ne ovat pikemminkin kummankin. Ne lähentelevät minun tyyliäni. Kokoelmassa ei ole kauhean paljon monivärisiä solmioita tai muutakaan tuollaista, mutta hyvä yhdistelmä toki. Heillä on paljon hyviä farkkuja. Minulla on Penshoppea päällä itse asiassa juuri nyt. Olen tämän takin fani, siksi minulla onkin se päällä nyt.

Miten Chuck on vaikuttanut sinuun?
- Osaan nyt kohdella naisia hyvin (nauraa). Hän on ollut välillä aika paha, joten hän opetti minua siinä mielessä.

Oletko koskaan vaihtanut vahingossa englantilaiseen aksenttiisi kuvatessanne sarjaa?
- Ei niin käy koskaan... voin nopeasti saada korjattua asian.

Lähdet pian. Oletko valinnut matkamuistot?
- Joo. Missä on Mr. Bernie? Olen unohtanut kamun, joka teki minulle bambutuolin. Yleisö kysyy onko kyse Kenneth Cobonpuesta? Joo. Minulla on yksi niistä, joten se on matkamuistoni.

Synttärisi on tässä kuussa. Mitä suunnitelmia sinulla on?
- Suunnitelmissa olisi, että kaverini tulisivat Lontoosta. Mutta meidän kaikkien pitäisi lentää Manilaan ja pitää täällä juhlat. Ja kaikki on kutsuttu! Ei. Ei minulla ole vielä suunnitelmia. Saatan kuvata silloin Gossip Girliä.

Mitä teet vapaa-ajalla?
- Tykkään pelata futista. Ja hengailla kavereiden kanssa. Pidämme allasbileitä. Katson elokuvia, koska olen näyttelijä.

Lue lisää: clickthecity

Philstar:

- Sain nähdä täällä Filippiineillä auringonnousun ja se oli hienoa!, Ed hehkutti. Hän on jo moneen otteeseen ehtinyt kehua maata kauniiksi. - Tämä kaunis näköala vei aikaerorasituksen. Meillä oli aamiainen veneellä samalla kun katselimme Manilan henkeäsalpaavaa taivaanrantaa. Mitä hän söi aamiaisella? - uppopaistettuja munia, vehnäleipää ja hedelmiä. Ed harmitteli, että hänen visiittinsä oli niin lyhyt. Mutta hän lupasi myöskin palata takaisin.

Olisiko mahdollista, että kuvaisitte muutaman jakson täällä Aasiassa,etenkin Filippiineillä?
- Se olisi mahtavaa! Itse asiassa meillä on harkinnan alla se mahdollisuus. Olisi kivaa kuvata täällä, Tokiossa ja muualla Aasiassa.

Lue lisää: Philstar

Inquirer:

Edin fanien ansiosta Penshoppen Twitter ja Facebook sivut ovat olleet ihan tukossa ja Penshoppen pomo Alex hehkuttaa Edin olleen täydellinen valinta kampanjan keulakuvaksi.

- Kaikki tapahtuu näin nopeasti. Ihan epätodellista. Ihan sekoa, Alex hehkuttaa. -Ed on vastannut odotuksia ja mennyt ylikin. Hän on niin rentona kameran edessä. Vaatteet näyttävät siltä, kuin ne olisi suunniteltu nimenomaan hänelle. Täydellistä.

Miksi suostuit Penshoppen tarjoukseen?
- Se on vahva merkki, jolla on hyviä tavoitteita. He juhlivat tänä vuonna 25- vuotissynttäreitään. Heillä oli hieno visio siitä, mitä tahtoivat vaatteillaan tehdä. He halusivat kehittää kokoelmaa ja tuoda lisää muotia mukaan. Olen tottunut siihen, etenkin GG:n takia ja siksi, koska olen itsekkin kiinnostunut muodista. Tunsin niiden ideoiden toimivan yhdessä. Tämä on ensimmäinen kertani täällä. Se on osa maailmaa ja kultturia, jota tahdoin tutkia. Oli hienoa nähdä kuinka muodikkaita täällä ollaan. Kaikki osui nappiin.

Mitkä vaatteet olivat suosikkeja kokoelmasta?
- Käytin virheän ja turkoosin väristä paitaa ja harmaata takkia ja harmaata bleiseriä, pillifarkkuja ja sinisiä bootseja, jotka olivat todella hienoja. Siinä oli yksi. Ja myös tämä takki. Pidän tästä todella. Se on tosi fiksu valinta.

Mitä et käyttäisi?
- Lyhyitä shortseja. En enää koskaan halua käyttää niitä. Käytin niitä kerran tai kahdesti, eivätkä ne sopineet minulle. En vain voi käyttää niitä juuri nyt. Ja on varmaan aika mielenkiintoista kuulla, että en käytä solmioita, koska Chuck käyttää. Se on sinänsä harmi, koska pidän niistä ja jos menee jonnekkiin tärkeään tilaisuuteen, niin olisi hyvä olla sellainen. Mutta saan pitää niitä jo muutenkin joka päivä kuvauksissa.

Tuletko käyttämään Penshoppea GG:ssä?
- Ehdottomasti. Katsotaan. En itse koskaan päätä asuistani, mutta jos saan hieman vaikuttaa asiaan, niin katsotaan sitten.

Mitä mieltä olet Taylor Momsenin ja Jessica Szohrin lähdöstä ja Kaylee DeFerin pidennetystä pestistä?
- Kaylee on ollut hyvä lisäys. Hänen hahmonsa on ollut kiinnostava ja hän on hauska. Tiedän, että Taylor on ruvennut keskittymään bändiinsä ja toivotan hänelle onnea siihen. Ja Jessica tekee sitten muita omia juttujaan. Joten toivotan kummallekkin parasta ja odotan innolla uutta kautta.

Sekoitetaanko sinut Chuckiin?
- Ei, en nyt sanoisi että sekoitetaan. En usko, että niin käy koskaan. He yllättyvät kyllä, kun kuulevat minun puhuvan englantilaisella aksentilla, mutta ei muuten. Ihmiset ymmärtävät, että se on vain hahmo, eikä ole totta.

Jos saisit päättää Chuckin ja Blairin suhteen kohtalon, mikä se olisi?
- He kuuluvat yhteen. En tiedä milloin se tapahtuu, mutta jossain välissä kyllä ja sitten tulee olemaan pieniä Chuck vauvoja.

Tiesitkö ennen tänne tuloa, että sinulla on täällä paljon faneja?
- (nauraa). En tiennyt. Tiedän kyllä, että GG on maailmanlaajuinen ja siinä on mahtavaa olla mukana, mutta en kuitenkaan koskaan odottanut mitään, enkä usko että pitäisikään. Täällä oli uskomaton vastaanotto ja tahdon kiittää siitä. Kaikki ovat olleet todella mukavia. Hienoa.

Lue lisää: inquirer

Cosmopolitan (Filippiinit) :

Kiitämme, että tulit tänne. Eikös lento kestänytkin 16 tuntia?
- Noh, joo. Nousin koneeseen New Yorkissa, pysähdyimme Seoulissa, Etelä- Koreassa ja sitten... teen kaiken uudestaan tänään.

Ennen kuin tulit tiesitkö mitään Filippiineistä? Onko mielikuvasi maasta muuttunut nyt?
- Noh, luin maasta matkalla ja yllätyin, että teillä on 7000 saarta! Ja nyt tiedän mitä tulee vastata, jos kysytään vuorovedestä. Teillä on ihan uskomaton määrä saaria. Tämä on tietysti maailmassa aika rikaskulttuurista aluetta. En tiennyt aiemmin paljoakaan, mutta nyt tunnen tietäväni enemmän. Joten yritän palata takaisin. Haluan tutkia muutamaa saarta, joiden väitetään olevan kuin paratiiseja. Tämä on rikas ja erilainen paikka ja tulen innolla takaisin ja aion olla hieman pidempään sitten.

Lue lisää: Cosmo

Funfare:

Miten Penshoppen kuvaukset sujuivat?
- Tähän mennessä hyvin! Kaikki Penshoppen ja Peninsula- hotellin puolesta pitivät minusta hyvää huolta. Aloitimme työt yhdeltätoista (keskiviikkona) ja lopettelimme neljältä. Kuvasimme altailla, baarissa ja muissa hotellin osissa. Olin tosi tyytyväinen tuloksiin. Haluaisin työskennellä saman tiimin kanssa uudestaankin.

Mikä tekee Gossip Girlistä niin suositun ympäri maailmaa?
- Oi, mielenkiintoinen kysymys! Sitä voi miettiä monesta näkökulmasta. Monet juonet ovat ovat viihdyttäviä, näyttely nokkelaa, hahmot hyviä ja kuvaamme maailman viehättävimmässä paikassa New Yorkissa. Kaikki nämä yhdessä tekevät sarjasta helposti lähestyttävän. Kyse ei ole vain rikkaista penskoista... vaan myös perheistä, rakkaudesta, suhteista. Sarja pyörii sellaisten asioiden ympärillä, joihin voidaan samaistua. Se tekee sarjasta hienon.

Miltä tuntuu olla pahis?
- Noh, aika hyvältä! Tykkään sen vaikutuksista. On hauskaa esittää Chuckia, nautin siitä todella, joten on hyvä tietää, että työstäni tykätään.

Söitkö filippiiniläistä ruokaa?

- En oikeastaan. Söin ravintolassa tosi hyvää kanaa, mutta on vielä aikaa. Ehkä illalla. Miksipäs ei?

Mikä on hyvää Edinä olemissa?
- Noh, olen todella onnekas. Minulla on työ, josta nautin, saan matkustaa fantastisissa paikoissa ympäri maailmaa.

Kuvaa itseäsi kolmella sanalla?
- Rento. vakaa. englantilainen

Lue lisää: Funfare

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti