torstai 9. kesäkuuta 2011

Blake Total Film- lehdessä

Green Lanternin ohjaaja Martin Campbell kehuu Blake Livelyä:
- Tiesitkö että hän on vasta 23? sanoin hänelle, että hän lähentelee kuuttakymppiä. Hän on niin fiksu, uskomattoman varma itsestään ja hänen kanssaan on hauska työskennellä. Tosi hauska tyttö. - No ainakaan hän ei sanonut, että olen nuori nainen 60-vuotiaan kropassa, Blake nauraa. - Hän on varmaan oikeassa. Pidän itseäni vanhana hölmönä. Tykkään vanhoista filmeistä, tykkään olla kotona ja kokata, vietän aikaa perheeni, sisarentyttärien ja veljien lasten kanssa. En juhli, lähde ulos ja kadun sitä varmaan jonain päivänä, etten ottanut kaikkea iloa nuoruudesta.

Blake sanoo nauttivansa näyttelystä paljon
- Teen mitä rakastan. Toivon voivani kloonata itseni ja tehdä enemmän!
Näyttelijätär sanoo kaipaavansa vaihtelua, sillä hän näyttelee niin paljon Serenaa tv:ssä. Leffat ovat hyvä vaihtoehto siihen.
- Kun olen sarjassa 10 kuukautta vuodesta ja esitän samaa hahmoa, niin kaipaan muita mahdollisuuksia. Menin The Townia varten joka viikonloppu Bostoniin ja tein taustatutkimusta ja myös kuvasin. Ja Green Lanternia varten viimeistelin GG:tä aamuyöllä yhdeltä New Yorkissa ja sitten menin New Orleansiin kuudelta Green Lanternia kuvaamaan. Kuvasin elokuvaa koko GG:n tauon ajan ja kun sain kaiken purkkiin olin Pariisissa kuvaamassa taas Gossip Girliä.

Vaikka Blake tuntuukin rakastavansa Serenan roolia hän tähyää isompia rooleja itselleen.
- Leffoissa on se hienoa, että ne ovat spontaaneja: en tiedä mitä hahmoa esitän seuraavaksi, missä asun, millaisten ihmisten, kulttuurin ja hahmojen kanssa saan viettää aikaa. Tuo on yksi työmme hienoimmista etuuksista.

Lue lisää: Total Film (July 2011)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti