tiistai 21. kesäkuuta 2011

Penn näyttelee sittenkin Jeff Buckleytä?!








Tämä meni jo ihan oudoksi: Ensin Penn Badgleyn piti näytellä edesmennyttä muusikkoa Jeff Buckleytä tämän elämänkerta elokuvassa. Sitten elokuvan tuottaja kumosi väitteen. Nyt kerrotaan, että Penn tulee sittenkin esittämään Jeff Buckleytä, muttei tämän elämänkerta elokuvassa, vaan ' Greetings From Tim Buckleyssä.' Tämä on siis täysin eri elokuva ja sitä aletaan kuvata elokuussa Dan Algrantin ohjauksessa. Elokuva keskittyy isä- poika draamaan. Kaikki biisit filmissä tulevat olemaan Tim Buckleyn (Jeffin isän) tuotantoa, lukuun ottamatta Hallelujah- laulua, jota Jeff coveroi vuonna 1994.

Näin Penn sanoi pestistä: - Kun saan esittää sellaista miestä, joka on niin uskomattoman lahjakas muusikko, väärin ymmärretty ja ylistetty persoona... se on jotain todella ainutlaatuista ja pyhää. Aion antaa kaikkeni tätä projektia varten.

Muusikko Tim Buckley teki yhdeksän albumia ennen kuin kuoli 28-vuoden iässä vuonna 1977 huumeiden yliannostukseen. Hänen poikansa Jeff Buckley kuoli 30- vuotiaana vuonna 1997 uinti reissullaan. Hän hukkui.

Lue lisää: http://pennbadgleyweb.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti