keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Yrittääkö Blake ryöstää Leon Barilta?

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:76FBWCBOO2K01M:http://images.olsen-twins-news.com/photo/large/1b138663d69cefbb1260ca0f571f8411/blake-lively/blake-lively-dating-leonardo-dicaprio-olsen-twins-news-com-450x289.jpg&t=1
Gossip Girlin Blake Lively taitaa tehdä muutakin kuin vain näytellä ja poseerata Chanelin mainoksissa. Nimittäin ryöstää toisten poikaystäviä. Siis näin ainakin väitetään.

Kaunotar spotattiin jälleen kerran Oscar-ehdokkaan Leonardo DiCaprion seurasta ja tällä kertaa tunnelma oli hieman lounastelua tiiviimpää.

Lively on tainnut totaalisesti ottaa ilon irti miesjahdissa, sen jälkeen kun erosi kollega- Penn Badgleystä. Hänet on yhdistetty Ryan Reynoldsiin, Ryan goslingiin ja viimeisin on Leo.

Kaksikko vietti aikaa yhdessä Jeremy Rennerin synttäreillä Los Angelesissa ja lähteen mukaan vaaleaveriköt viettivät ainakin tunnin yhdessä parvekkeella. He seisoskelivat lähekkäin nurkassa ja näyttivät flirttailevan. Ja myöhemmin he suuntasivat lähteen mukaan baariin.

Leonardo on seurustellut pitkään huippumalli Bar Refaelin kanssa.

Eräs juhliin osallistuja kuitenkin kumoaa väitteen ja sanoo heitä vain kavereiksi. Leo poistui juhlista toisen kaverinsa Kevin Connollyn kanssa.

Lähde: HollywoodLife

Kaikenlaista.. Seuraavaksi Blake seurustelee sitten jo Penny-koiransa kanssa vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti