tiistai 25. tammikuuta 2011

Spoileria

http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/ser-dan-blair.jpg
Zap2it puhui GG:n tuottajien Stephanie Savagen & Josh Safranin kanssa sarjan mahdollisista tulevista pariskunnista.

Dan & Blair

– Aika kaksijakoista. Chuckilla ja Blairilla on tietenkin iso määrä faneja, jotka eivät haluaisi hahmojen olevan kenenkään muun kanssa, Savage toteaa. – Sitten on sellaisia, jotka ovat aina pitäneet heidän yhteisistä kohtauksista ja rakastivat viime jaksoa ja odotan näkeväni heitä lisää.

Safran lisää: – Natella ja Blairilla on myös faneja. Kaikille on sellainen. Savage: –Serenalla ja Danilla on omansa, eivätkä he haluaisi lisää ongelmia heille. He voivat katsoa tätä myös siltä kantilta, että tämä toisi ongelmia Serenan ja Blairin välille ja sehän on sarjan perusta.

Dan ja Blair muistuttavatkin toisiaan

– Jutun juuri on aina ollut se, että Dan ja Blair muistuttavat toisiaan paljon. He ovat ehkä kaikkein älykkäimmät hahmot. Heillä on monta samaa kiinnostuksen kohdetta, vaikka he eivät sitä haluaisikaan myöntää.

Safran jatkaa: – Olemme näinä yli kolmena vuotena aina rakastaneet kohtauksia, jossa he ovat. Ne ovat tuntuneet aina niin energisiltä ja hauskoilta. On vain niin loogista antaa heille lisää semmoisia kohtauksia ja mahtavaa pilailua, öljyä ja vettä.

Outo pariskunta aiheuttaisi myös lisää draamaa: – He ovat Serenan elämän tärkeimmät ihmiset, joten suhde olisi aika räjähdysherkkä. Chuckilla ja Danilla on tietty kilpailua, jota on ollut jo alusta asti. Tulossa on paljon mehukkaita juttuja, Savage sanoo ja Safran lisää: – Ja lopulta se vaikuttaa kaikkiin.

Serena & Dan

Savage ja Safran eivät paljoakaan parista höpöttänyt mutta Savage sanoi: – Tämän maanantain jakson lopuksi saa kuvan siitä, mihin suhde johtaa.

Dan & Nate

Tämä on siis ollut vitsailua aiemmin. Pojat ovat usein halailleet sarjassa ja Naten vihkossa on kirjoitus "Mrs.Humphrey"

– Minusta Penn ja Chace työskentelevät tosi hyvin yhdessä ja he luovat hauskaa dynaamisuutta sarjaan. On paljon juttuja, joihin liittyy ilkeät tytöt ja valtapelit ja on mukavaa vaihtaa välillä siihen kamu energiaan, Savage kertoi. – He vain yrittävät keksiä miten selvitä hengissä tästä maailmasta. Tosi hauskaa dynaamisuutta näyttelijöille esitettäväksi ja yleisölle katsottavaksi.

Savage myös sanoi, että Nate ja Chuck ovat paljon yhdessä, joten tuskin Dan haluaa olla heidän kanssaan. – Chuckilla on vielä pitkä matka siihen, että hän olisi niin avoin ottaakseen ystäväkseen Danin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti