lauantai 15. tammikuuta 2011

Ben ja Blake puhuivat toisistaan

http://cdn04.okcdn.okmagazine.com/wp-content/uploads/2011/01/ben_blake_2-300x166.jpg
Näyttelijä Ben Affleck ohjasi The Town-elokuvan, jota Blake Lively tähditti yhdessä hänen, Jon Hammin, Rebecca Hallin ja Jeremy Rennerin kanssa. Heillä kahdella ei ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa toisistaan.

- Blake on mahtava näyttelijätär, Ben aloitti. - En voisi kuvitellakkaan ketään muuta, jonka kehitykseen uskoisin enemmän. Hän on ainutlaatuinen ja hänellä tulee olemaan pitkä ura. Hän saapui, enkä tiennyt kuka hän oli. En tiennyt Gossip Girlistä, ja hän vain koe-esiintyi The Townia varten... ja kävin läpi eri ikäluokista näyttelijättäriä. Paljon hyviä näyttelijättäriä. Ja hänen kohdallaan klikkasi.

- Hän oli paljon parempi kuin kukaan muu. Ja kyselin vain kuka hän on. Ja olin todella onnellinen, että hän sai muokattua kuvaa itsestään yllättäen yleisön. Tehden täysin erilaista roolia. Hän on mahtava. Hänellä tulee olemaan iso, vahva, mahtava ura ja olen onnellinen, että saan olla pieni osa sitä.

Myöhemmin Blakelta kysyttiin, miten hän sai aikaan Bostonin aksentin ja millaista oli työskennellä Benin kanssa.

- öö, en tiedä. Olin paljon Bostonissa. Tämä rooli oli mahtava. Minulle ei pitäisi antaa liikaa ylistystä, koska rooli oli niin kaunis sivuilla ja se oli varsin työläs. Mutta oikeastaan ei tarvinnut kuin tehdä tutkimusta, öö, en tiedä. Olin onnekas, että sain voitettua Benin puolelleni, Blake hieman takelteli kuultuaan ilmeisesti mitä Ben oli sanonut.

Millaista Affleckin kanssa oli työskennellä?

- Hän on uskomaton ohjaaja. Hän on niin kärsivällinen ja reilu näyttelijöille ja kun ottaa huomioon, etten tiennyt yhtään hahmostani. Arvostan tuota todella.

Lähde: Ok-lehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti