sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Leightonista on pahaksi tytöksi

http://cache.thenewsroom.com/nielsen_media/2010/01/19/BB_LMeester_JB09_preview.jpg
Gossip Girliä sulostuttava Leighton Meester osaa myös olla paha tyttö. Ainakin mitä tulee rooleihin. Mikään ei voita hyvää kissatappelua. Kissatappelua on luvassa Leightonin uudella The Roommate- filmillä, jossa hän tappelee Minka Kellyn kanssa.

– Hiuksista täytyy vetää oikeasti. Et voi välttää kasvoa. Avain juttu on se, ettei lyödä oikeasti niin kuin jotkut ammattilaiset tekevät. Kieriskellään ja rikotaan tavaroita. Voi jopa sulkea silmät ja kumauttaa.

– Täytyy olla varoillaan, koska sinuun voi osua... missä vain. Se on samalla todella pelottavaa että hauskaa. On unelmien täyttymys tehdä kissatappelua, koska milloin muka sitä tekee tosielämässä? Se on mahdollisuus sivuttaa itsensä ja tehdä jotain sellaista, mitä ei normaalisti tekisi.

Hänen The Roommate- elokuvan Rebeccalla on paljon ongelmia, mutta hänen itsensä elämä sujuu mallikkaasti.
– Tämä vuosi on tähän mennessä ollut hyvä. Olen La:ssa The Roommaten ensi-illan takia ja palaan New Yorkiin huomenna kuvaamaan loppuun Gossip Girlin kauden. Siksi haluan tänään vain istuskella ulkona kaverin kanssa, syödä salaattia ja nauttia siitä, etten käytä takkia.

Meester oli innoissaan saadessaan kuulla esittävänsä Rebeccaa
– Oli hyvä laajentaa näkökantaa ja esittää sellaista pahaa tyttöä. Se on minulle täysin erilainen rooli. Ei voi olla huolissaan siitä pitääkö yleisö sinusta.

Pahan esittäminen ei kuitenkaan ollut ihan helppoa.
– Haluan aina löytää hahmosta jotain, johon voin samaistua, mutta Rebeccassa mikään hänen päätöksistään ei perustu todellisuuteen. Hän on nuori nainen, joka on itse asiassa aika tunteeton, kun yrittää saada jotain irti. Hän ei nauti sellaisista asioista kuin muut. Hän on todella itsekeskeinen. Oli hankalaa näytellä niin, koska olen täysin vastakohta.

Hän tykkäsi tapella Minkan kanssa.
– Tykkäsin tapella hänen kanssaan. Ne kohtaukset ovat aika sisukkaita. Todellista. Elokuvassa on muutama todella pelottava kohtaus. Nyt kun kävelen New Yorkin illassa, missä kuvaamme GG:tä, niin kukaan ei ryppyile minulle.

... Nyt kun Gossip Girl mainittiin
– Olemme saaneet purkitettua kauden maaliskuun alussa ja voin sanoa hahmostani vain sen, että hänellä tulee olemaan mielenkiintoinen ystävyys/suhde odottamattoman jätkän kanssa. Hän myös yrittää olla vaikuttava nainen. Hän ei vain vielä tiedä mitä se on.

Hänen La:n Beverly Hillsin lukion aikansa muistuttaa vähän Gossip Girliä.
– Kasvoin GG:n tyyppisellä ympäristöllä. Siellä oli näitä etuoikeutettuja penskoja, jotka pukeutuivat pröystäileviin vaatteisiin ja menivät limuniiseihinsa, jotka odottivat koulun edessä. Niin ei ollut minulla. Olin dorkilla tunneilla ja vanhemmillani ei ollut varaa uusiin ja kalliisiin farkkuihin. Olin normaali tyttö, joka näytteli jatkuvasti, joten minulla oli häiriötekijäni ja tavoitteeni.

Hänen hiljattainen leikkikenttänsä on Nashvillessä kuvattu elokuva Country Strong.
– Elokuva oli mahtava kokemus. Parhainta oli se, että sain esittää yhtä parhaimmista hahmoista, joita olen koskaan esittänyt. Oli mahtavaa upottaa itseni musiikkiin ja olla muusikoiden seurassa. Rakastuin kantri musiikkiin ja Nashvilleen. Ja Gwyneth ei voinut olla yhtään mukavampi minulle.

Meester on yhdistetty elokuvan näyttelijään Garrett Hedlundiin romanttisesti, mutta hän ei kommentoi.
– Minusta on todella tärkeää olla yksityiselämä ja pitää kaikki rakkaat lähellä. Täytyy olla aikaa hauskuudelle ja rentoutumiselle.

Häntä on turha etsiä lööpeistä.
– En käytä huumeita. En polta. En juo liikaa. Yritän saada nukuttua. En halua kylpeä julkisuuden tuomassa negatiivisuudessa. En ole huolissani lööpeistä ja paparazzi ei härnää minua. Tuo on osasyynä miksi en mene paikkoihin, jotka liittyvät tuollaiseen. Haluan elää mahdollisimman rauhallisesti. Tykkään kokata, lukea ja tehdä musikkia. Hyvä ilta on sellainen, että grillaan kanaa ja vihanneksia. Teen myös hyviä piiraita, kakkuja ja keksejä.

Hän ei ole kämppis helvetistä.
– Oi, tein pekaanipähkinäpiirakkaa jouluna ja se oli todella hyvää. Kuka tahansa haluaisi olla kämppikseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti