lauantai 29. tammikuuta 2011

Jessica Szohr haastattelussa

http://www.filmschoolrejects.com/images/jessica-szohr-1.jpg
Jessica Szohr teki tämän vuoden puolella pikahaastattelun The Catchen kanssa.

Miten GG:n teko sujuu? Oletteko saaneet 4.kauden jo purkkiin?
– Meillä on noin neljä jaksoa kuvattavana ja sitten saan pienen tauon. Sain itse asissa noin 3 minuuttia sitten puhelun jossa minulle kerrottiin että saan esittää Ben Stillerin siskoa Brett Ratnerin filmissä, joten olen erittäin innoissani asiasta.

Mikä filmi?
– Se on nimeltään Tower Heist. Aloitan kuvaukset perjantaina. Gossip Girl on purkitettuna maaliskuussa.

Onnittelut.
– Kiitoksia.

Onko epätodellista olla osa Gossip Girlin tapaista, jota seurataan isoilla joukolla ja uskollisesti?
– Se on hauskaa, koska minun täytyi aloittaa kuvaukset pari päivää sen jälkeen, kun sain tietää esittäväni Vanessaa, joten ostin saman tien kaksi sarjan kirjaa luettavaksi lentomatkalle. Muistan kun laskeuduin New Yorkkiin, niin kaikissa bussin kyljissä ja kadun kulmissa oli sarjan mainoksia. Päivittelin asiaa, että olen New Yorkissa ja saan työskennellä tälläisen projektin kanssa. Se ei ollut vielä televisiossa ja silti sitä hypetettiin. Se oli hullua ja outoa ja tulisin olemaan osa sitä ja olen vieläkin. Olen siunattu.

Hahmosi Vanessa on aika ulkopuolinen ja hänen täytyi pyrkiä Manhattanin sisäpiireihin. Kun tulet Wisconsista ja teit samoin, pystytkö mielestäsi samaistumaan häneen?
– Pidän siitä että Vanessaan voi oikeasti samaistua. Kun luin käsikirjoituksen ajattelin, ettei ihmiset oikeasti voi elää noin rikkaina ja pilalle hemmoteltuina. Mutta sitten soitin muutamalle ystävälleni, jotka kasvoivat Upper East Sidella ja he sanoivat sen olevan aika lähellä totuutta. Mutta Vanessalla ei ollut vanhempia maksamaan hänet ulos ongelmista. Hän oli omillaan, hänellä oli normaali työ ja pidän siitä ettei hän muuttanut itseään sopiakseen Upper East Sidelle. Upper East Sidea on vain pieni prosentti maailmasta ja kaikki voivat samaistua Vanessaan. Hän ei kuljettele 2000 dollaria maksavia käsilaukkuja ympäriinsä. Tykkään esittää häntä, koska häneen voi samaistua.

Piranha 3D:ssä on aika hottis kohtaus. Biletätkö niin tosielämässä?
– ( nauraa) En. En biletä noin.

Millaista illan viettosi on? – Öö... en tiedä. Katson The Officea ja kuuntelen hyvää musiikkia. Tykkään käydä konserteissa. Olen musiikin iso fani.

Mistä bändeistä tykkäät? Florence and the Machinesta. Kooksista. Arcade Firesta, Black Keystä. Mistä muusta? Jay-Z:stä. Tykkään Edward Sharpesta ja the Magnetic Zeroesista. En tiedä. Vähän kaikesta.

Kuntoiletko? – Joogaan aika paljon ja kasvoin pelaten amerikkalaista jalkapalloa. Pelaan sitä vieläkin vapaa-ajalla.

Kokkaatko?
– Joo. New Yorkissa on todella helppoa tilata tai mennä pieniin ravintoloihin lähiseudulla, voin tehdä muutaman ruoan kotonakin.

Lue lisää: Täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti