lauantai 29. tammikuuta 2011

Spoileria

http://www.youknowyouloveme.org/gallery/albums/Show/Season%204/Stills/4x13/normal_0007.jpg
Lisää Dan & Blair keskustelua. Tuottajat Stephanie Savage ja Josh Safran puhuivat tällä kertaa Ew:lle mielenkiintoisesta juonikuviosta.

Onko heille tulossa romanssi?

– En usko että olemme edes panemassa heitä yhteen tässä vaiheessa. Luulen, että aina kun on vahva ja henkinen yhteys,ihmisillä on sama kiinnostuksen kohde ja kun he pilailevat toistensa kustannuksella, niin on aina olemassa mahdollinen romanssin kipinä. Se on luontaista. Joten me käymme sitä läpi seuraavissa jaksoissa.

Dan ja Blair saivat kummatkin W-lehteen harjoittelupaikan. Ongelmia on siis tulossa.
– Saattoi ehkä olla jopa niin, että Dan kuvitteli että se ei ole hänen kutsumuksensa, Savage naurahtaa, kun häneltä kysytään Danin uudesta työstä.

– Olemme aina puhuneet siitä, että heillä on ollut paljon yhteistä. Aina kun he ovat yhdessä, jopa kun he vihaavat toisiaan, niin se on ollut herkullista, Safran sanoo.

Chuckin ja Blairin fanit taas ovat pettyneet siihen, että he eivät juurikaan kommunikoineet maanantain (4x12) jaksossa, mutta he voivat odottaa helmikuun seitsemännen päivän jaksoa.

– Kaikki tajuavat että, että vain he voivat vaikuttaa asiaan heidän tarvitessa toisiansa ja he päätyvät tekemään töitä yhdessä tosi hauskalla tavalla. He eivät ole koskaan kaukana erossa toisistaan.

Plussaa: Ericistä tulee hauska ja eikoinen. Ystävänpäivän jaksossa on Chuckin järjestämät isot bileet. Paikkana toimii kartano kaupungin ulkouolella. Russell ja Raina pysyvät mukana kauden loppuun asti.

Lähde: Ew

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti