tiistai 14. syyskuuta 2010

Toinen uusi Pennin haastattelu

http://images2.fanpop.com/image/photos/8800000/Penn-Badgley-penn-badgley-8875305-400-322.jpg
Gossip Girlin Penn Badgley vastaili tällä kertaa kysymyksiin Los angelesissa.

Easy A:Ensimmäiset neljä tai viisi kertaa kun näemme hahmosi, olet pukeutunut asuun tai näytät nörtiltä. Kestää aikansa, ennenkuin voi nähdä hahmosi romanttisessa mielessä Emmaa kohtaan.
- Joo, ja toivottavasti se on se pointtikin. Ei olla täysin varma siitä mitä hän tekee. Hän on sellainen halveksittava ja omituinen veijari ja tulee ajatelluksi mitä hän oikein aikoo. Yhdessä kohtaa olen hummeri hatussa ja näytän ihan idiootilta.

Etsitkö GG:n vastakohtia muualta?
-Joo ja ei. En tahdo tulla painostetuksi, mutta tietty näyttelijänä toivoo että on niin onnekas että saa esittää jotain luovaa. Tahtoo jotain haastavaa. Halutaan yllättää itsensä ja muut.

Olet tahtonut näyttelijäksi siitä asti..
-Vaikka olin kuinka ujo ja hiljainen, olin esiintyjä lapsena. Tykkäsin soittaa ja kuunnella musiikkia ja tanssia. Jossain kohdin kiinnostuin näyttelystä. En tiedä tarkkaa aikaa, mutta niin kävi. 12-vuotiaana Los Angelesissa.

Olivatko vanhempasi eri mieltä?

- Äitini oli aina tukeva , mutta isäni epäili asiaa aluksi. Hän kyseli sitä, kuinka usein kukaan todella edes menestyy. Mutta jos kyseessä oli pelkkä ego tai jokin muu, joka sai minut siihen pisteeseen, äitini oli aina tosi tukeva ja uskoi minuun.

Oliko rooli The young and the restlessissä ensimmäisesi?
- Yksi niistä, joo. Se ei ollut ensimmäiseni, mutta yksi niistä.

Ihmiset ovat puhuneet sinusta ja Blakesta parina, mutta kukaan ei tiennyt siitä oikeasti ennenkuin teidät kuvattiin yhdessä.

- Me emme tieneet kuvista ja se oli iso shokki. Se oli ensimmäinen kerta kun tajusimme, että olimme erkanemassa. Se oli herätys siitä, että jouduimme julkkiksiksi, jos niin halutaan sanoa. Se oli aika shokki. Käymme läpi ainutlaatuista kokemusta yhdessä ja kun on pari siinä, niin se on arvokasta. Yhdessä työskenteleminen kohtauksissa voi muuttua hienosta... noh, työksi. Olemme oudossa maailmassa, joten on tosi ihanaa että on joku, joka ymmärtää ja käy sitä hemmetin lähellä.

Teidän kummankin leffat tuli ensi-iltaan. Veikkaatteko kumpi menestyy paremmin?

- Noh, niillä on eri yleisöt, mutta odotan hänen leffaansa The town todella paljon. Menemme kummatkin Torontoon ja niillä on ensi-illat samana päivänä ja olemme paikalla Hänen on noin 15 minuuttia minun jälkeen joten vitsailin että voisin livistää omastani ja mennä katsomaan hänen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti