tiistai 14. syyskuuta 2010

Penn puolustaa Tayloria












Gossip Girlin Penn Badgley puolustaa ruutusiskonsa Taylor Momsenin käytöstä. Taylor on tähän mennessä dissannut julkkiksista mm. Justin Bieberia, Rihannaa ja Miley Cyrusia, kiroillut paljon haastattelussa, kertonut outoja juttuja ja väittää ettei tule toimeen Gossip Girlin muiden jäsenien kanssa.
Penn kuitenkin sanoo että Taylor on väärinymmärretty ja käyttäytyy kuten hänen ikäisellään on tapana.
- Ensinnäkin, ei ole totta että Taylor ei hengaa meidän kanssa, Penn kumosi väitteen 12.9 Mtv video music awardseissa. - Blake Lively ja minä näimme hänet sinä iltana kun hän käväisi Lettermanissa ja me hengasimme hänen kanssaan hänen hotellihuoneessaan. Se oli aika rento ilta- Hän ei bilettänyt hulluna tai tehnyt mitään muutakaan tuon tapaista.

- Taylor on teini, ja teinit käyvät asioita läpi, Penn lisää. -Asia vain sattuu olemaan niin, että hän on median silmätikku ja minusta se on harmi, koska kaikkien pitäisi saada tehdä virheitä. Hän on 17. Antakaa hänelle aikaa. Hän on tosi ihana tyttö, älykäs ja lahjakas. Hän on vain kasvuvaiheessa.

Penn halusi myös tukea Taylorin uraa laulajana.
- Näin hänen esiintyvän vuosi sitten, mutten kyllä hiljattain, Hän oli mukana hienosti. Ja minusta hän on tosi lahjakas. Taylor tykkää musiikista, ja niin kauan kuin hän tekee rakastamaansa asiaansa, niin kunnioitan sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti