torstai 16. syyskuuta 2010

Blake Lively haastattelussa


Gossip Girlin Blake Lively saattaa olla punaisella matolla muoti-ikoni, mutta vapaa-aikansa hän tahtoo viettää kotona ja kokata.

Blake sanoo eroavansa paljon Serenasta

- Ihmiset varmaan luulevat minun olevan kuin hahmoni GG:ssä, koska sitä he näkevät eniten, Blake sanoi viitaten kauniiden vaatteiden pitämiseen ja muoti-näytöksiin menemistä.

- Tykkään mennä upeisiin tilaisuuksiin ja pitää kauniita vaatteita ja tapaan uskomattomia suunnittelijoita, mutta en tykkää käydä bileissä, Blake kertoi Reutersille. - Tykkään istuskella kotona, kokata, katsoa leffoja ja kuunnella upeaa musiikkia.

Serena ja The Town-leffan hahmo Krista eroavat toisistaan paljon. Kuten myös Blake ja Krista

- Minulla ei ole vauvaa. En ole koukussa Oxycontiin . En ole huumemuuli. En ole rakastunut pankkiryöstäjään.

Blakesta on tärkeää olla muuntautumiskykyinen

- On tärkeää tehdä eri hahmoja, ei siksi että todistaisi taitojaan muille, vaan siksi, että voi todistaa pystyvänsä tekemään niin.

Lively debytoi valkokankaalla vuonna 2005 elokuvalla Sisterhood of the traveling pants, josta on sittemmin tullut jatko-osa. Hän sanoo, ettei hänellä ollut suunnitelmia uralle. Mutta hän rakastui näyttelyyn ja inspiraation lähteenä toimii Kate Winslet ja Julianne Moore.

- En tiennyt mitä tahdoin tehdä, mutta tiesin ettei se ollut näyttely. Ja nyt näyttelen.

Blake työskentelee 15-tuntia päivässä GG:ssä ja näyttelee elokuvassa. Hän painottaa, että kyseessä on työ ja että hän haluaa yksityisyyttä elämäänsä.

- Tämä ei ole elämäntyylini, vaan työni.

Lähde: postchronicle



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti