keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Spoileria

















E!Online

Gossip Girlin 4.kausi alkoi pyörimään maanantaina CW:llä. Vielä ensi viikon jaksossa ollaan Pariisin maisemissa, missä Serena ja Blair sinkkuilevat ja shoppaavat.

Sarjan tuottaja Stephanie Savage jutteli E!onlinelle uuden kauden juonikuvioista, jotka ovat varmasti erittäin koukuttavia.

Miten Blairista tuli Tina Fey? Blair on Upper East Siden prinsessa. Hänellä on huippumuodikkaita vaatteita ja oma palvelija, mutta silti hän on kiehtovan epävarma. Miten saitte hänet sellaiseksi kun hän on?
- Se on yhdistelmää eri asioista: Jos totta puhutaan, niin Blair on luultavasti yksi niistä hahmoista, jotka ovat lähellä kirjan hahmoa. Hänessä on paljon epävarmuutta ja minusta Leighton tekee upean työn kun osaa tuoda esiin haavoittuvuutta ja epävarmuutta tosi taitavilla keinoilla. Siitä on hauska käsikirjoittaa. Ja kun puhutaan minusta ja Joshista, jotka eivät ole upper east siden lapsia ja joilla ei ole kasoittain suunnittelijoiden vaatteita, me voimme hivuttaa osan elämästään hänen hahmoonsa, jotta Blairista tulisi vähän enemmän ihminen ja uskottava.

Chuck ja Blair ovat fantastisia kahdessa ensimmäisessä jaksossa, mutta Pariisin matkassa on oikeastaan kyse Serenan ja Blairin ystävyydestä. Miten te kirjoittajana tasapainoilette ystävyyden ja romantiikan välillä?
- Minusta sarjan ystävyyssuhteet- etenkin naisten, kuten etukeilassa Serenan ja Blairin- ovat sarjan sydän. Se oli asia, jonka päätimme Joshin kanssa Oc:n jälkeen tehdä. Etenkin kun on tuon ikäinen, paras ystävä on tärkeä asia, jopa tärkeämpi kuin mikään poikaystävä. Siitä tuli sarjan iso osa- Pilotissa käsiteltiin Serenan ja Blairin välistä katkeruutta, kun Serena oli menneisyydessä pettänyt hänen luottamuksensa ja se tuli nyt päivänvaloon ja se käynnisti sarjan ja toimi käännöskohtana. Ehkä romanttiset suhteet ajavat tarinaa eteenpäin enemmän, mutta nämä kaksi tyttöä yhdessä on sarjan sydän ja sielu ja haluamme käsitellä asiaa aina kun etenemme tarinassa eteenpäin.

Vaihdetaanpa aihetta. Georginan ja Danin oletetaan saavan lapsen, joka on yllättävän kostettava ja positiivinen juoni. Mutta olen ollut Tv rodeossa muutaman kerran- Eihän ole mitään mahdollisuutta että lapsi pysyy juonessa mukana pitkään?
- Georgina palaa ihan varmasti ja totuus paljastuu. Minusta vauvalla tulee olemaan pitkäaikainen vaikutus Daniin, hänen luontoonsa ja siihen, miksi hän haluaa.

Mitä voimme odottaa Natelta?
- Julietin ilmestyminen hänen elämäänsä pakottaa Naten tekemään valintoja ja ottamaan kantaa asioihin. Natelle tulee myös samoja ongelmia kuin 1.kaudella, jotka liittyvät hänen perheeseensä.

Kun puhutaan Julietista , haluatteko keskittyä suhteisiin vai onko vain hauska tuoda uusi ihminen sarjaan, jotta suhteet joutuvat koetukselle?
- Kummatkin ovat hauskoja vaihtoehtoja ja niissä on myös haastetta. Toisaalta, sarjan dynaamisuuden ydin ovat suhteet, johon kiinnitetään eniten huomiota. Ja toisaalta on haastavaa tehdä suhteet tuntumaan tuoreilta ja kiinnostavilta. Todellisuudessa parisuhde kun suhde kestää 4-5 vuotta, dynaamisuus ei muutu paljoakaan. (nauraa). Uusissa hahmoissa on se hauska fakta, että saa aloittaa alusta ja se tuo uutta energiaa ja näyttelijän sarjaan. Yleisö ei ota niin avosylin vastaan noita ihmisiä. Joten siksi niitä saattaa olla vaikeampaa kirjoittaa ja juttuun liittyy myös riskiä.

Mitä voimme odottaa Lilyltä ja Rufukselta?
- Heillä on kädet täynnä työtä kauden alussa heidän jälkikasvunsa kanssa ja se johtaa isoon Serena-Lily juoneen, joka sitten kärjistyy kauden puolivälin tietämillä joulun aikaan.

Voi luoja. Onko Serena raskaana?
- En kerro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti