tiistai 14. syyskuuta 2010

Penn Badgley haastattelussa (Spoil!)

http://www.hollywoodnews.com/wp-content/uploads/2010/09/penn-badgley-gossip-girl-prphotos-600x250-wd.jpg
Penn Badgley oli TeenTelevisionin haastattelussa. Penn puhui Beverly Hilssissä eritoten uudesta komediastaan Easy A, joka sai vasta äskettäin ensi-iltansa.

Sekä sarja että Easy näyttävät kuinka nopeasti huhut voivat levitä.
- Joo. Kaikki huhut suurenevat ja muuttuvat tosi nopeasti. Jokin aika sitten kun olin lukiossa asiat olivat eri tavalla. Meillä ei ollut facebookkia tai twitteriä.Myspaceen totuteltiin.

Oletko edes lapsena aloittanut huhun jostakusta, koska halusit huomiota?
- Tiedäthän, en sano etten koskaan olisi tehnyt niin, mutta olin eritoten hyvä siinä, etten levittänyt.

Joten et laittaisi huhua eteenpäin vaikka kuulisit jotain?
- En. Olin aika vastuullinen ja reilu. Kävin yksityiskoulua Washington Statessa, joka oli aika pieni ja lapset olivat häijyjä ja he saivat minut araksi asian suhteen jo tosi nuorena. En koskaan tahtonut pahoittaa kenenkään mieltä jonkun paskan huhun takia, jota leviteltiin. Olin aina joko sympaattinen tai empaattinen. On kauheaa nähdä, kun jotakuta retuutetaan niin.
Onko sinusta sosiaalinen media hyvästä?
- Itse ajattelen niin ettei se ole mikään tosi hyvä asia. Se on mielipiteeni, mutta minusta on hienoa että niin voi tehdä, että meillä on iphoneja tai muita tuon tyyllisiä, mutta se on silti vähän outoa. Ajatellaan niin että soitot ovat vain tärkeille ja useimmiten tekstataan. Minusta se on outoa.

Entäs itse? Käytätkö sosiaalista mediaa?
- Noh, minulla ei ole twitteriä, facebookkia tai myspacea sarjan takia . Miksi nyt halutaan kutsua niin kuuluisuus on syynä. Liityin itseasiassa facebookkiin kaksi kuukautta ennen sarjan alkua kokeilun vuoksi. Kaikki kaverini tekivät sitä, sitten päätin tehdä myös niin. Enkä pitänyt siitä paljoakaan ja sitten sarja alkoi ja minulla oli tuhansia pyyntöjä. Ei tule kuuloonkaan. Sama juttu Myspacen kanssa. Kokeilin sitä ja ajattelin sitten, etten tahdo luoda toista. Ymmärrän, että halutaan että ihmiset kiinostuu, ei sillä että olisin kaikkialla lehdistössä, mutta julkkikselle se on tupla negatiivista. Toisiaan poistetaan, joten en ole varma halutaanko sitä twiitata tai käydä facebookissa. Se on vain kantani.

Kun luet juoruja, tunnetko olevasi vastuussa jutuista?
- En, koska se ei ole totta. Jos huhussa ei ole mitään totuutta, sillä ei ole jalansijaa. Kaikki me käymme tätä vaihetta läpi ja kun jokin juttu leimahtaa meistä, me olemme hermostuneita tai jotain tuollaista. Silloin pitää muistaa, ettei se ole totta ja antaa huhun rauhoittua eikä kukaan muista sitä enää viikon päätyttyä. Jutut tulee ja menee.

Tunsitko Emma Stonen ennen Easy A-leffaa?
- Tunsin, mutta aika huonosti. Tapasimme jonkun kerran ohi mennen. Meillä synkkasi heti ja olimme onnekkeita, koska roolia varten täytyi olla kemiaa. Hahmoni on hänen kanssaan vähän, joten on hyvä juttu että meillä synkkasi aika nopeasti.

Etkö tehnytkin leffaa samaan aikaan kuin Gossip Girliä? Kuinka selvisit tuosta?
- (nauraa). Hädin tuskin. Viimeinen kohtaus minkä kuvasin oli bilekohtaus, missä tulen taas ja kysyn "Hey, Olive, nähdään suolakaivoksilla". Talon ulkopuolella odotti auto, missä kuvasimme. Olin jo pakannut laukkuni ja otin ne ja menen suoraan lentokentälle. Joka kerta sama homma. Lensin ees takaisin. Se oli tosi sekoittavaa, mutta olen nuori ja voin ottaa sellaisen aikataulun, pidän itseasiassa siitä. Se tekee työstä tärkeän. Se antaa tarkoituksen ja se on hauskaa.

Kuinka kauan olet kuvannut GG:tä leffan jälkeen ja pääsitkö Ranskaan?
- En päässyt. Kuvasimme noin 2 kuukautta, luulen että olemme nyt jossain kuudennessa jaksossa ja vauva on tulossa. Pariisissa joku kohtaa kuoleman

Et voi kertoa kuka?
- En, mutta jos katsoo Paparazzi kuvia, niin voi kertoa mitä on meneillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti