perjantai 17. syyskuuta 2010

Chace:Taas seurustelu huhuja

Rachel Bilson & Chace Crawford: Dinner Date with Friends!
Chace Crawfordilla on ihan varmasti vientiä sinkkumarkkinoilla, mutta on hieman tylsää että kehitellään seurusteluhuhuja pelkästään lounaan takia tai ihan hatusta vetäen.

Aika tuore sinkku, näyttelijätär Rachel Bilsonin huomattiin istuvan Chace Crawfordin vierässä, kun neito lounasti ystäviensä kanssa NYC's the lionissa perjantaina 10.9

- Rachel ja Chace saapuivat yhdessä ja lähtivät yhdessä, tilanteen nähnyt kertoo Life&stylelle. - He flirttailivat paljon toisilleen; kiinnostus oli ilmeinen. He naureskelivat. Heillä näytti olevan tosi ihanaa yhdessä.

Heidät myös spotattiin Karl Lagerfeldin juhlista Soho Chanelin putikista päivää ennen lounashetkeä.

Rachelin edustaja kumoaa väitteen sanomalla, että he eivät seurustele 100% varmuudella. Rachel on ollut kuulemma ystävä Chacen managerin kanssa ja on tuntenut Chacen jo jonkin aikaa. Se oli vain yksinkertainen ja kaverihenkinen lounas.

Lisäksi Chacen väitetään deittaavan Kelly Osbournea! Huh Huh!

Daily Mail väittää, että Chace on yksissä Kelly Osbournen kanssa. x17online raportoi kummastakin huhusta- tietämättä niiden luotettavuutta.

Daily Mailin mukaan Chace ja Kelly ovat käyneet muutamaan otteeseen treffeillä. Kellyn edustaja kumoaa huhun: - Ei ole totta.

Uutisankat ovat olleet siis liikkeessä...

Lähteet: JustJared.com ja Chaceonline.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti