lauantai 29. syyskuuta 2012

Spoileria



 6x01- Gone Maybe Gone
Blair ja Chuck tekevät suhteestaan lupauksen, joka vie heidät taas toisistaan erille. Georgina kirjoittaa kirjaa, joka lupaa vain ongelmia. Nate tekee omia päätöksiä ja on valmis taistoon GG:tä vastaan. Serena on kadoksissa ja jengi yrittää yhdessä löytää hänet. Ja he järkyttyvät löytämästään.

 6x02- High Infidelity
 Serena yrittää todistella vanhemmille ihmisille ja päättää emännöidä keskuspuiston ison gaalan, jossa hänet tunnetaan uutena jäsenenä. Nate ja Serena saavat tietää jotain järkyttävää muista. Blair valmistautuu julkaisemaan uuden vaatelinjan, mutta vanha kilpailija tuo ongelmia.Georgina ja Dan tapaavat julkaisijoita, mutta Dan epäröi kirjan julkaisemisen kanssa. Chuck taivuttelee Amiraa kaivelemaan hänen kanssaan isänsä menneisyyttä, jopa vaikka se uhkaa Lilyn ja Bartin suhdetta. 

E!ONLINE:
1. Blair ja Chuck tulevat olemaan toisistaan mustasukkaisia, sillä Blair viettää paljon aikaa Pr-miehen kanssa ja Chuck Amiran. 2. Blair, Nate ja Chuck etsivät Serenaa 3. Serena käyttää valenimeä Sabrina tavatessaan Stephenin. 4. Georgina on innoissaan paljastuskirjasta. Blair ja Dan eivät ole puhuneet koko kesänä, vaikka Blair on yrittänyt ottaa yhteyttä. 5. Rufus saa Ivystä kämppiksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti