tiistai 11. syyskuuta 2012

Leighton poseraa Cosmon kannessa

Leighton Meester on Brittiläisen Cosmopolitan-lehden lokakuun numeron kannessa. Leighton puhui lehdelle ainakin näistä asioista:

Meikittömänä olemisesta.
- En välitä vaikka minusta olisi miljoona kuvaa ilman meikkiä. Rakastan, että voin kulkea ulkona ilman sitä. Meidän naisten pitäisi korostaa sitä, ettemme tarvitse meikkiä tai ainakin tuntea, että pärjäämme myös ilman sitä.

*Oman tyylinsä vertaamisesta Blairin tyyliin.
- En ole koskaan nähnyt Blairilla samaa laukkua, takkia tai kenkiä kahtaa kertaa. En tunne ketään semmoista joka tekee samoin. Minulla oli teininä kahdet farkut joita käytin. En kerskaillut Pradan kanssa! En tahtonut edes vaihtaa vaatteita kuntosalille, joten käytin verkkareita farkkujen päällä ja hikoilin tunnin.

Epävarmuudesta.
- Jos en ole läheisten ystävien tai perheen kanssa voin olla aika hiljainen ja kiusaantunut ja se tulee esille niin, etten välttämättä ole kovin mukava tai olen muuten vain outona! Se ei ole tarkoituksellista. Yritän olla itsevarmempi, mutta joskus on vaikeaa avautua. Aiemmin minun oli helpompi luottaa ihmisiin. Nykyään arvostelen ihmisiä tosi helposti, kuin kaikki haluaisivat olla ystäväni koska olen kuuluisa.

Luonnollisesta kauneudestaan
- Voi tehdä juttuja muuttaakseen ulkonäköä, mutta on hyvä vain todeta rakastavansa itseä hetkessä... kun finnien tulo loppuu tulevat rypyt, joten miksi murehtia?

GG:n loppumisesta.
- Hyvä että lopetamme huipulla, olen valmis jatkamaan eteenpäin. Siitä tulee varmaan vähäksi aikaa haaste, esim. pitää päästä pois hahmosta. En aio esittää vähään aikaan etuoikeutettua tyttöä! Mutta en tule koskaan unohtamaan Gossip Girliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti