tiistai 11. syyskuuta 2012

Lisätietoja Blaken & Ryanin häistä


Blake Lively ja Ryan Reynolds menivät naimisiin 9.9.2012 Etelä-Carolinassa, Charlestonissa.

* Häävieraita oli yhteensä noin 70

* Häät saatiin suunniteltua yhden kuukauden varoitusajalla. Lively pyysi vapaata GG:stä kolme viikkoa sitten

* Varotoimena vieraitten kännykät tutkittiin

* Kakku tuotiin Virginiasta ja se oli 3000 dollarin arvoinen. Kakun leipojana toimi Maggie Austin Cakes. Pappi lennätettiin paikalle Connecticutista asti

* Blaken häämekko oli yllätys yllätys Chanelilta ja Ryanilla oli Hugo Bossia. Vihkisormukset suunnitteli Lorraine Schwartz. Morsiusneidot olivat pukeutuneet Marchesan pukuihin, jotka Blaken hyvät ystävät Georgina Chapman ja Keren Craig olivat suunnitelleet. Kengät olivat Christian Louboutinin

* Ruoka saattoi olla paikallisesta ravintolasta

* Christian Louboutin osallistui häihin

* Häät pidettiin teltan alla The Boone Hall Plantationissa. Paikka on toiminut myös The Notebook- elokuvan kuvauspaikkana. Kuvia hääpaikasta: http://www.people.com/people/article/0,,20628601,00.html

* Kuuluisa kokki ja Blaken hyvä ystävä Martha Stewart suunnitteli häät.
- Charleston on Ryanin suosikkikaupunki. Me järjestimme sinne yhdessä hääsuunnittelija Tara Guérardin ja hääparin kanssa intiimit juhlat heille ja heidän sukulaisilleen, Martha kertoi.

* Blaken hyvän ystävän ja häissä laulaneen Florence Welchin väitetään kommentoineen häitä näin: "Meillä oli ihanaa. Kumpa olisin voinut olla pidempään". Hänen väitetään hermoilleen ystävänsä häissä laulamisesta. Hän piti esiintymistään häälahjana.

* Häämatkaan pari lähtee myöhemmin tällä viikolla. He ovat vielä Carolinassa.

* Blake houkutteli kollegoitaan häihin väittämällä tilaisuuden olevan tyttöjen ilta:


* Olympiavoittaja Ryan Lochte paljasti aiemmin ihastuneensa Blake Livelyyn. Urheilija pettyi hääuutisiin. - Kuulin häistä. En tiennyt aiemmin edes että hänellä on poikaystävä ennen kuin olin kertonut ihastumisesta. Hyvä uutinen heille. Onnittelen ja toivon heille parasta, Ryan muotoili Peoplelle.

* Blaken entinen poikaystävä ja kollega Penn Badgley on onnellinen parin puolesta.
- Olen onnellinen. Se on hienoa, Penn tuumi elokuvansa Greeting From Tim Buckley ensi-illassa. Hän ei tiennyt paljoakaan salaisista häistä. - Olen kuullut samat asiat kuin tekin.

Penn puhui myös sarjan loppumisesta. He saavat sarjan purkkiin viiden viikon sisään. - Se tulee olemaan jonkin aikaa katkeransuloista, mutta on sen aika. Olen valmis jatkamaan eteenpäin. Olen pitänyt kokemuksesta paljon, mutta olen valmis ja uskon kaikkien muidenkin olevan.

Penn paljasti Danin käyvän läpi vielä synkkiä aikoja.
- Hän saattaa pettää ihmisiä tavalla mitä ei ole häneltä aiemmin nähty, koska hänellä ei ole ollut tarpeeksi rohkeutta siihen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti