lauantai 29. syyskuuta 2012

Lisää Häistä

Blake Livelyn ja Ryan Reynoldsin häitä vietettiin 9.syyskuuta Charlestonissa, Virginiassa. Tähtiparin häistä on ollut paljon puhetta ja upeita häitä tullaan varmasti hehkuttamaan vielä pitkään.. Tässä tuoreimpia juttuja (Huom. myös häiden jälkeisestä ajasta):
  • Hääkakuksi valikoitui monikerroksinen kermanvärinen kakku, johon oli ripoteltu kukkakoristeita. Juhlavieraat saivat toki myös herkutella suklaakakuilla. Kuva hääkakusta: People  
  • Blaken ja Ryanin häämatka jäi aika tyngäksi ja he viettivät sen Virginiassa "pikku Washingtonissa". He viipyivät paikassa ainoastaan viikon, koska Blaken oli kiirehdittävä sarjan kuvauksiin. Pari oli pukeutunut lähteen mukaan varsin rennosti. Blakella oli päällään esim. mustat pillifarkut, sandaalit ja kermanvärinen pusero.  
  •  Blake väläytti upeaa sormusta, joka on todella iso! Sormuksen on suunnitellut Lorraine Schwartz. Ryan teki suunnittelijan kanssa yhteistyötä löytääkseen Blakella täydellisen vaihtoehdon. Sormuksessa on 12 karaattia, siinä oli ovaalinmuotoinen timantti ja se maksoi noin 2 miljoonaa dollaria. Kuva: People
  •  Blaken ja Ryanin häitä vietettiin 9.päivä, mutta he hakivat virallista liittoa vasta 13.päivä ja saivat sen 14.päivä. Joten virallista vihkimistä olivat todistamassa vain heidän lähimmäiset ja aiemmat häät olivat vain "harjoitukset". 
  • Blakea onniteltiin myös kuvauksissa, sillä hänen kunniakseen juotiin shampanjamaljat ja työryhmä onnitteli tähteä. Tuottaja totesi jonkun menneen naimisiin. Ja Blake oli sanonut siihen, että hän on kuullut samaa ja nauroi päälle, mutta kiitti sitten.
  • Pari vieraili häiden jälkeisen viikon lauantaina virginialaisessa kahvilassa, joka tunnetaan itse tehdyistä juustoista. Lähteen mukaan pari hakikin paikasta juustoa ja leivoksia. He kertoivat kiertelevänsä ympäri kaupunkia. Ryan huomioi hyvin tuoreen vaimonsa. Ja onneksi he saivat jäädä aika hyvin rauhaan, sillä harva tunnisti heidät. 
  • Blaken häätyylin kerrottiin olleen varsin luonnollinen. - Hänen tukkaansa oltiin kyllä laitettu. Hän ei kyllä käyttänyt huntua. Meikki oli luonnollinen.Häämekko oli Marchesan ja kengät Louboutinin. Blaken mekkoa ylistettiin kauniiksi. Blakella ei yllättäen nähty päällä paljoakaan koruja. Ainoastaan pienet korvikset ja ehkä pieni kaulakoru.
  • Vieraiden joukossa nähtiin julkkiskokki ja Blaken hyvä ystävä Martha Stewart. Marthan kerrotaan osallistuneen häiden suunnitteluun ja nyt on paljastunut, että Martha asuu lähellä parikuntaa Bedfordissa. Marthan mukaan he näkevät usein ja Marthan mukaan he ovat ihana pari. Martha paljasti, että Blake oli kutsunut Marthan jäätelöbileisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti