keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Hääkellot soivat...


Taas lisää juttua tuoreesta avioparista Blake Livelystä ja Ryan Reynoldsista, sekä heidän sunnuntaina vietetyistä häistä.

* Valoissaan he lupasivat tukea, rakastaa ja saada toisensa nauramaan. Ryan lupasi vaalia Blakea, Blake taas palvoa Ryania. Molemmat säteilivät koko vihkimisen ajan, lähde kertoo People-lehdelle.

* Blaken hyvä ystävä ja laulaja Florence Welch esitti parin häissä yhteensä kolme kappaletta. Esiintymisen huipensi kappale Somewhere over the rainbow, joka sai Blaken kyynelehtimään, kuten monet muutkin.

* Hääpaikaksi valikoitui Charleston, koska se on Ryanin yksi lempikaupungeista ja yksi eteläisimmistä paikoista viettää häät ja se on hyvin rento paikka kiireisten kaupunkien keskellä.
Ryan kävi siellä lomailemassa Livelyn kanssa aiemmin. Itse asiassa monesti. Pari vietti esim. kiitospäivän Charlestonissa. He halusivat aamiaisen sänkyyn.

- He näyttivät rakastuneilta. Ryan Silitti Blaken tukkaa ja he kulkivat käsi kädessä. He menivät yhdessä välissä huvimajalle ja nauroivat, juttelivat ja vitsailivat yhdessä. He olivat hyvin luontevia toistensa seurassa.

Ja muutaman kuukauden kuluttua he palasivat. He olivat Leafilla lounaalla. Ihmiset eivät edes aluksi tunnistaneet paria, joka nautti lounaasti ja toistensa seurasta naurun kera.

Sitten he olivat lounastamassa Halls Chophousessa.
- Paikka on intiimimpi ja korkeatasoisempi. Se tunnetaan pihvipaloistaan. Paikassa soittaa pianisti ja joskus saxofonisti. Ravintolassa on aika klassinen tunnelma, lähde kertoo.

- Pariskunta käyttäytyi paikalla normaalisti, eikä äiti edes olisi tunnistanut heitä. He näyttivät todella onnellisilta ja rennoilta. Mikään ei ollut pöyhkeilevää vaan luontevaa ja heistä hehkui rakkaus.

* Häiden jälkeen... Pari spotattiin tiistaina Charlestonissa.
- He olivat niin söpöjä, kulkivat käsi kädessä, shoppailivat ja vilkuttivat onnitteleville ihmisille. Lively oli niin söpö! Hän hymyili koko ajan, lähde kertoo Peoplelle.

- He menivät Louis Vuittonin liikkeeseen ja kiinnittivät enimmäkseen huomiota vain toisiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti