lauantai 15. syyskuuta 2012

Blake & Ryan:Näin häät onnistuttiin salaamaan


Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat yksityisyyttään varjelevia julkisuuden henkilöitä ja he halusivatkin viettää tärkeimmän päivänsäkkin salassa. Häiden salaaminen ei tosin olisi välttämättä onnistunut ilman lähipiirin apua.

Häihin palkatulle henkilökunnalla ei kerrottu että kyseessä on parin häät. Hääkakun tehneelle leipurille ei kerrottu kelle hän kakun leipoi.

Blaken veli Jason kertoi salailusta New York Daily Newsille :

- Ihan käsittämätöntä. Kävin ympäri maata vuokraamassa autoja osavaltion ulkopuolelta, jotta häät voitaisiin pitää salassa.

Häihin osallistuneita kehotettiin allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jopa lapsikuorolaisten vanhemmat joutuivat rustaamaan nimensä papereihin. Ja kännykät takavarikoitiin vihkitilaisuuden ajaksi.

Monet kuitenkin epäilivät salamyhkäistä tapahtumaa ja jotkut paikkakuntalasiet arvasivat.

- Joku osti hirveästi kahvia lehtikuvauksia varten. Ja Boone Hallin kartano suljettiin. Ja oli muitakin asioita miksi ihmiset arvasivat, paikallinen kertoo.

+

LÄHDE KOMMENTOI PARIN BEDFORDIN KOTIA

- He tiesivät menevänsä naimisiin, kun ostivat talon yhdessä. He ovat elänneet yhdessä jo jonkin aikaa. He muuttivat lähiöön, jossa on aika konservatiivinen elämäntyyli, lähde kertoo. - He myös valitsivat aika perinteisen kodin julkkisten tyyliin. He halusivat talon, jossa on kodin tuntua, ei trendikästä tai modernia. Heillä on hyvin kodikas talo ja Blake on aika kotirouva, lähde lisää.

BLAKE ASTELI ALTTARILLE LAPSIKUORON TAHTIIN

kymmen lasta lauloi Can't take my eyes off you- kappaletta, kun Blake käveli alttarille häissään sunnuntaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti