tiistai 19. huhtikuuta 2011

Spoileria

http://www4.pictures.zimbio.com/bg/Baldwin+joins+in+on+the+Gossip+oHcAk6evG4fm.jpg
TvGuide:

Billy Baldwinin hahmo William van der woodsen tykkää sekoittaa pakkaa.

- Hän ei voi itselleen mitään. Hän ei voi lähteä kaupungista, ilman että aiheuttaisi sotkua.

Lily saattaa joutua vankilaan, koska hän väärensi Serenan nimmarin ja lähetti syyttömän miehen vankilaan. Celia ja ex-mies William tulevat henkiseksi tueksi.

- William palaa auttamaan perhettä ja turvaamaan Lilyn maineen. Vähän samoin, kuin Serenankin kanssa. Niin hahmo päätyi sotkuun alun perinkin, Billy sanoo. - He tuovat Williamin takaisin, koska kun kyse on Van der Woodseneitten sotkuista, William tietää tarkalleen minne ruumiit ovat haudattu.

Lily varmaan tykkää perheen tuesta, mutta aviomies Rufus ei katso hyvällä exän paluuta. - Rufus on talon kingi. Hän pitää Williamin paluuta aika häiritsevänä tekijänä.

Vaikka Baldwin uskoo miesten osaavan tulla toimeen, Rufusta tulee aina häiritsemään se fakta, että William on Lilyn exä ja lasten isä. Mutta Williamia ei haittaa yhtään, että hän saa luotua hieman sotkua.

- Juuri nyt kyse on Lilyn sotkun selvittely ja vangitsemisen estäminen. sataprosenttisesti? ei tietenkään. Ei, kun kyse on Williamista.

Billy tahtoo nähdä myös Ericin ja Williamin välistä kemiaa.

- Hän on biologinen lapseni, mutta on selvästi Rufuksen puolella. William ei tahdo hävitä. Serena otti hänet avosylin vastaan, vaikkeivät he olleet nähneet 15 vuoteen. Hän kaipasi oikeasti isää elämäänsä ja haluaisin Ericin kaipaavan isää hieman enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti