perjantai 15. huhtikuuta 2011

Spoileria

E!Online:

Gossip Girlin 4.kausi jatkuu kauden viimeisillä viidellä jaksolla ensi viikon maanantaina (Usassa) ja luvassa on ainakin prinssin paluu, Van der Woodsenien salaisuuksien paljastumista ja Blairin suhdekuvioiden selvittelyä. Annetaan tuottajille Stephanie Savagelle ja Josh Safranille puheenvuoro.

Onko Danin & Blairin romanssi ohi? Onko heille enää yhteisiä juonia?

JS: Heillä tulee ehdottomasti olemaan yhteisiä tarinoita jatkossakin. Finaaliinkin asti. Ja sen jälkeen.

SS: Ja sen jälkeen.


Mitä voitte kertoa Chuckin & Blairin mahdollisesta yhteen paluusta?

JS: Chuck ja Blair ovat paljon yhteydessä. Emme voi kertoa miten, täytyy vain odottaa ja katsoa. Mutta dynaamisuus on vallannut läpi kauden - Blair tahtoo olla voimakas ja Chuck odottaa häntä. Nämä asiat vallitsevat kauden viimeisiä jaksoja.

Onko Blairilla mitään isoja tavoitteita? Esim. tahtooko hän vieläkin olla toimittaja?

Jokin tuo asian esille hyvin pian ja vastaa kysymykseen.

Näemmekö prinsessa Blairin?

Odottakaa vaan.

Uskotteko, että Dan oikeasti rakastui Blairiin?

Dan kulkee Blairin mukana jatkossakin. Myös juonessa. Ja hän saa uuden suhteen.

Onko se suhde Charlieen?

JS: Odottakaa ja katsokaa, mutta uskon Danin muuttuneen ja se asia on hautunut jo pitkään. Ja se tulee uudistamaan hahmon.

Mitä voimme odottaa Natelta ja Vanessalta?

JS: Nate jatkaa suhdetta Rainaan ja on paljon mukana juonessa. Ja Vanessa yrittää päästä hyviin väleihin kaikkien kanssa ja hän päätyy yrittämään isoja asioita, kunnes tapahtuu jotain isoa ja muuttaa asioita.

Van der Woodseneilla tapahtuu varmaan paljon?

JS: Oi, tonnettain. (nauraa). On aina hauskaa, kun kaikki saadaan yhteen. Vaikka saataisiin vain kolme hahmoa yhteen. Yhteenpaluu tapahtuu seuraavassa jaksossa, mutta se esittelee myös Charlien, kertoo paljon perheestä, myös sellaisista asioista, joita ei ole paljastettu. Niitä käydään läpi loppuun asti. Carolista opitaan koko ajan lisää, Charliesta, Lilyn ja Carolin väleistä ja CeCestä, heidän äidistään. Juoni kasvaa koko ajan.

SS: Carol on Miamissa ja se mainittiin pilotissa. Oli mahtavaa näyttää nuori Carol muutama kausi sitten ja nyt tämä kasvanut Carol. Ja hänen tyttärensä Charlie, joka on Serenan ja Ericin serkku.

Ja oletan, että asia vaikuttaa Serenaan jotenkin?
JS: Ehdottomasti.
SS: Joo.

Voitko kertoa miten?

JS: Kauden alun Serena mietti kuumeissaan mitä olisi voinut tehdä ja tajusi sitten, ettei se ollut hänen syytään. Se oli hänen äitinsä, joka terrorisoi perhettä. Joten hän kehittyi muistelemalla mennyttä, pohtimalla mitä tapahtui ja mitä ei ja nyt nämä viimeiset jaksot näyttävät miten perhe palaa yhteen ja millainen tästä uudesta dynaamisuudesta tulee. Se vie Serenan juonta uuteen suuntaan. Se on varmaan liian herkullista kerrottavaksi.

Yksi tai kaksi näyttelijää sanoo, että saattavat lopettaa sarjassa pian. Onko mitään suunnitelmia lopettaa sarjaa? Onko teillä mielessä päättymisajankohta?
SS: Tv:ssä pitää muistaa, että näyttelijöillä on kuuden vuoden sopimukset. Joten heidän sanojaan on voitu vääristellä. En sanoisi, etteikö sarjan ulkopuolella olisi elämää, mutta olemme innoissamme 4.kauden viimeistelystä ja toivottavasti saamme 5.kauden ja tehdä siitä parhaimman kauden.

Olemme vaikuttuneita työstänne ja sarjastanne.
SS: Voin varmaan puhua kaikkien kirjoittajan puolesta, kun sanon, että sarja on ollut uskomattoman intohimoista ja kirjoittaminen on mukavaa, rakastamme hahmoja ja GG:tä niin paljon, joten on vaikeaa kuvitella elämä ilman sitä. Ja se on meidän arkemme pyörittäjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti