lauantai 9. huhtikuuta 2011

Spoileria

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgRnNDixEIQg2alUCtOqA4vTvgWFAk4CdnyOrWL-AKK9k3yQfq6VF6O_Ak-GB5MU3KjIonIfniCPfOBn6_tdNW7C9MfkUxMioG1_HyFtZ5NZJ9UDKHwSFUSoUjIP7g0jEf9bhBCc5IYgY/s1600/Chace+Crawford+and+Katie+Cassidey.jpg
TVFANATIC.COM:
Perez Hiltonin mukaan Gossip Girliin 4.kauden finaaliin olisi palaamassa Hilary Duffin (Olivia) lisäksi Clemence Poesy (Eva) ja Katie Cassidy (Juliet). Perez ei kuitenkaan ole kauhean luotettava lähde ja Zap2it- sivusto vahvistaa ainakin sen, ettei Hilary tule näyttelemään finaalissa. Varmuudella voin kuitenkin sanoa, että kauden lopussa paluun tekevät ainakin Michelle Trachtenberg (Georgina) ja Desmond Harrington (Jack).

ZAP2IT:
Finaali kantaa nimeä 10 Things I Hate About You. Siinä on mukana Ethan Peck, joka saattaa olla mukana myös 5.kaudella.

EW:

Prinssi suututtaa Blairin heti tullessaan takaisin, koska sitä ennen on tapahtunut jotain, joka saa Blairin vihaamaan hurmuria.

Chuckilla on käsiteltävää
- Sanoisinko, että Chuck joutuu pärjäilemään nämä viisi jaksoa Bass Industriessin kanssa ja joutuu käsittelemään paljastuneita salaisuuksia, Josh Safran kertoo. -Blair on aina ollut se kohde, jolle Chuck pystyy puhumaan ongelmistaan - niinkuin viime jakson lopussa nähtiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti