tiistai 26. huhtikuuta 2011

Spoileria

Tuottaja Josh Safran oli Tv Guiden haastattelussa ja puhui mm. Blairin suhdekuvioista, Charliesta, Rainasta, Benistä ja Serenasta Vanessan ja Danin ystävyydestä.

Onko Danin ja Blairin suhde ohi jo? Emme voi uskoa sitä.
- Ei, jatkakaa vain katsomista. Tietenkään se juoni ei ole ohi.

Jatka...
- Sanon vain, että Danin ja Blairin juttu on kehittynyt aika pitkään. Heillä meni pitkään, ennen kuin he pystyivät myöntämään olevansa ystäviä. Toivottavasti niin ei käy nyt suhteessa. Heidän juttunsa ei ole ohi.

Onko Chuck vaikeuksissa? Ja Prinssikin palaa taas kuvioihin. Blair taitaa olla uusi Serena.
- Ehkä! On ihmisiä, joihin rakastumme nuorina ja niiden kanssa ei usein päädytä viettämään elämää - vaikka sekin on mahdollista. Kirjoittajat etenevät samaa tahtia, kuin Blair asiat ottaa. Kuka tietää kenen kanssa hän päätyy olemaan? Tietysti Chuckilla ja Blairilla on yhteys ja vahva side, jota ei koskaan oikein saa hajoitettua, mutta tarkoittaako se muka, että he päätyisivät yhteen tavanomaisella tavalla? Sehän nähdään.

Mutta oletteko kartoittaneet sitä?
- Ei. Tuo on yksi niistä asioista, joita rakastan tv:ssä. Hahmot kasvavat sarjan edetessä. Meillä olisi loppupelit, jos me oikeasti tietäisimme sarjan loppuvan. Ja niin ei ole ja odotamme innolla tulevaa. Toivottavasti vielä monen vuoden edestä...

Monet näyttelijät ovat ilmaisseet haluavansa vaihtaa maisemaa. Mitä mieltä olet asiasta?
- Tällä hetkellä odotamme sitä, että saamme uuden kauden ja näyttelijämme ovat kirjoittaneet sopimukset 6.kauden loppuun. Odotamme,että jatkamme näin ainakin kaksi seuraavaa vuotta.

Onko Taylor Momsen mukana?
- Jenny pysyy osana sarjaa. Vielä ei tiedetä palaako hän seuraavalle kaudelle - En halua pilata kaikkea! Ja odotamme vielä sitä saamme seuraavan kauden ennen kuin alamme sopia mistään.

Onko Ben lähtenyt pysyvästi? Näytti siltä, että hän ja Serena näyttivät vasta lämmittelevän?
- Hänen paluutaan ei tarvitse odotella tällä kaudella, mutta juoni jatkuu.

Toimiko Benin juoni?
- Suunnittelimme sitä hyvissä ajoin, koska tiesimme sen olevan osa isoa juonta. Sen täytyi johtaa Lilyn pidätykseen. Joten kysymys ei ollut siitä toimiko se vai ei - Sen oli aina tarkoitus jäädä siihen kohtaan mihin se jäi. Olemme tyytyväisiä tulokseen. Mutta tämä on Gossip Girl, joten aina on mahdollisuus, että hahmo palaa, oli sillä sitten uusia salaisuuksia tai muuten vaan paluu mielestä. Ovi ei sulkeudu kenellekkään.

Mikä Rainan tarkoitus on sen ohella, että hän sotkee Chuckin ja Naten välejä?
- Noh, Thorpesit ovat iso osa juonta ja se käsittelee isän syntejä. Saatte tietää mitä tapahtui Bartin, Russellin ja Rainan äidin välillä - se kuuluu Lilyn juoneen. Ja Raina on kuten monet muutkin hahmoistamme - tytär, joka ei välttämättä tehnyt asioita oikein ja joutuu siksi maksamaan. Hänellä on se yhteistä Chuckin ja myös Naten kanssa. Se on teemamme ja on mielestämme hyvin toteutettu.

Miten Charlie sijoittuu Van der Woodsenien juoneen?
- Noh, hänen ei pitänyt olla osa sitä. Hän haluaa kokea kaiken, minkä on missannut. On kyse sitten perheestä, rahasta ja luksuksesta. Kyse on siitä, miten nuo vaikuttavat häneen. Ja siitä, että hänellä on tunteita jotakuta kohtaan...

Dan? Danista puheen ollen, Vanessa kohtelee Dania kaltoin.
- Vanessalla on aina tärkeä tarkoitus. Hän on Danin lapsuuden aikojen bestis ja hän näki, kun Dan imaistiin mukaan Upper East Siden elämään - tai vedettiin. Johon hänen isänsä liittyi. Hän on Danin järjen ääni. Vanessan mielestä Dan on väärässä paikassa. Vanessa yrittää saada Dania palaamaan juurilleen loppu jaksoissa. Jotkut fanit eivät pidä hänestä, mutta toiset kyllä. Mutta meille hän on todella tärkeä ja ilman häntä ei olisi tasapainoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti