torstai 28. huhtikuuta 2011

Kelly Instylen haastattelussa

Gossip Girliä tähdittävä Kelly Rutherford jutteli Instyle- lehdelle kollegoistaan Blake Livelystä ja Leighton Meesteristä, lempi kauneustuotteistaan ja tietenkin vaatekaapistaan.

Miten kuvailet Lily- hahmoasi? Muistuttaako hän sinua?
- Hän on vahva, glamouri ja huolehtivainen. Hänen lapsensa ovat vanhempia kuin minun, olen paljon rennompi kuin Lily, mutta häntä on mahtava esittää.

Lily pukeutuu useimmiten täydellisesti. Onko sarja vaikuttanut omaan tyyliisi?
- Olen aina rakastanut muotia ja on mahtavaa, kun voi vihdoinkin ilmaista sitä hahmon kautta - se saa minut vapautuneeksi.

Saatko vaikuttaa Lilyn tyyliin ja saatko koskaan pitää mitään?
- GG tiimi saa loihdittua uskomattomia asuja. On mahtavaa nähdä mikä sopii ja toimii parhaiten kohtauksissa ja sitten valitsemme ne. Saan pitää joitakin, mutta muissa sarjoissa pitäminen muistutti liikaa hahmosta ja se tuntui oudolta. Jos haluan jotain, kysyn aina ensiksi suunnittelijalta.

Mikä on ollut Lilyn paras juoni?

- Tämä kausi on ollut uskomaton. He ovat antaneet hahmolle paljon ja sitä on ollut todella hauskaa esittää. Tykkään kaikista kehittymisistä, suhteista. Rakastan Bart Bassin juonta ja sitä kun lapset lähtivät collegesta ja muutti kaiken - kehitys on ollut hauskaa.

Millaista on näytellä tyyli-ikoneiden kanssa, eli Blake Livelyn ja Leighton Meesterin?
- Kameroiden ulkopuolella he ovat tosi ihania. Tuon lapset töihin silloin tällöin ja he aina tarjoutuvat lapsenvahdeiksi. Kummatkin ovat todella perhekeskeisiä. Pidän siitä ja he kummatkin ovat keskittyviä ja fiksuja ja heidän kanssaan on hauskaa työskennellä. He ovat todella ammattimaisia, mutta osaavat myös nauraa ja olla hassuja ja se on todella virkistävää.

Onko sinulla lempisuunnittelijaa?
- Pidän todella paljon Lanvinista, koska se aina sopii minulle tilaisuuksiin. Rakastan myös Valentinoa - kauniista vaatteista.

Ovatko punaisen maton tilaisuudet pelottavia?
- Se on vaikeaa, kun joutuu tasapainoittelemaan äitiyden kanssa. Minulla ei ole stylistiä, mutta alan harkita sitä, koska se tekisi elämästäni paljon helpompaa.

Lue lisää: instyle.co.uk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti