keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Taylor Momsen haastattelussa

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJM_bF2twn9L6ckQWWM7Bjq_q07kk7aXOaHLpJDncZrv-L3rrAGg&t=1
Music Daily News haastatteli Gossip Girlin/ The Pretty Recklessin Taylor Momsenia. Taylor puhui bändinsä levystä, tulevasta kiertueesta ja siitä, miltä tuntuu olla naisena Rock bändin keulakuva.

Light Me Up julkaistaan tässä kuussa Yhdysvalloissa. Voisitko kertoa hieman siitä, miten levy koottiin?
- Joo kirjoitin levyn noin vuosi sitten... se oli pitkä prosessi levyttää. Levytin sen vaikka olin Gossip Girlissä ja se oli hienoa. Olen todella ylpeä siitä ja se julkaistaan nyt Yhdysvalloissa, joten olen siitäkin innoissani.

Mikä inspiroi kirjoittamaan albumin?
- Kaikki! Tarkoitan että inspiraatiota saa kaikkialta, sitä on vaikeaa määrittää, mutta joo, kaikki. Elämäni, suhteeni, kaikki mitä tiedän.

Onko sinulla lempparia levyltä?
- On vaikeaa valita suosikki biisi, mutta Make Me Wanna Die oli ensimmäisiä levylle kirjoitettuja biisejä, joten sillä on spesiaali paikka sydämessäni.

Olet kiertueella Yhdysvalloissa tässä kuussa. Onko keikkailu parempaa kuin levyttäminen?
- Ei, rakastan kaikkea! Rakastan kirjoittamista, levyttämistä ja rakastan levyllä soittoa. Rakastan koko prosessia. Joo, en voi valita suosikkia.

Okei! Sinun on väitetty sanoneen, että kaikki Rock- idolit ovat miehiä. Luuletko että Rock- typyjä ei ole tarpeeksi?
- Luulempa, että on paljon mahtavia naisartisteja. En usko että on montaa sellaista Rock bändiä, jonka keulakuvana on nainen, joten voisi tulla lisää joo... kuten Janis Joplin on upea kuten Joni Mitchell. Joten onhan noita hyviä naisesiintyjiä paljon.

Esität Jennyä Gossip Girlissä, joten luuletko että asiasta on haittaa/hyötyä?
- Varmaan molempia. Tiedättehän, että on vaikeaa saada ihmiset kuuntelemaan musiikkia ja näkemään hahmoni ulkopuolelle. Jenny on hahmo, jota esitän ja olen todella erilainen, joten siinä on haastetta. Mutta on myös sellaisia, jotka tietävät minut sarjasta ja antoivat musiikille mahdollisuuden ja ovat nyt bändin faneja, joten se on oireyhtymä.

Tiedän että Make Me Wanna Die- biisiänne soitettiin yhdessä Gossip Girlin jaksossa.
- Joo. He soittivat sitä eräässä kohtauksessa ja se oli hauskaa!

Lue lisää: New Taylor Momsen interview with M Is For Music - 02/08/2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti