maanantai 14. helmikuuta 2011

Edes näyttelijät eivät tiedä tulevasta

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0jMo1-Zal8J1AfJi67RZ-RhUyaCBjBOs0EvGpE03wuN8D4F6kFLENurAR5nkaXqc1dJV_3CNlf3WG2OSncZbh3-oZxFdBkewQLkpdaFrII2QunJB4zSdQTGVlLGdVON45AmhExOY6vonk/s1600/gossip+girl+season+4.jpg

Gossip Girlistä on nykyisin saada mitään juonipaljastuksia. Käsikirjoituksia suojellaan kuin suurta salaisuutta, eikä näyttelijöillekkään tunnuta paljastavan niitä.

Ed Westwick ei voinut viime viikolla kertoa uutta juuri tuosta syystä.
- Olemme itse asiassa saaneet salaisia käsikirjoituksia. Saan yhden repliikkini siinä ja sitten sen, jonka kaikki saa. Niin, nyt on tulossa todella salaista.

Kelly Rutherford vahvisti Edin kertomuksen: - He itse asiassa laittavat osiamme ristiin rastiin käsikirjoituksessa ja emme saa sitä edes kuin vasta päivä ennen kuvauksia. Kaikki ovat punaisia, jotta niitä ei voida kopioida. He eivät edes kerro meille enää mitä tulee tapahtumaan.

Matthew Settlellä oli pari teoriaa asiasta: - Ehkä kirjoittajat eivät vielä ole varma siitä, mitä he tulevat kirjoittamaan, koska he haluavat päivittää. Tarkoitan, kuka tietää mitä Egyptissä tulee tapahtumaan ja haluatko he viitata jotain sarjaa varten. Siinä on näkökanta. Toinen idea? - He eivät tahdo sen vuotavan. He ovat tulleet läheisiksi kaikkien kanssa. Aiemmin niitä vuotoja oli liian paljon.

Lähde: Nymag

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti