lauantai 19. helmikuuta 2011

Spoileria

http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2011118//425.gg.lc.021811.jpg
Connor Paololla on asiaa Eric Van Der Woodsenista ja koko Van Der Woodsenin poppoosta. Connorin mukaan Van Der Woodsensit ovat julkisesti tosi tyhmä perhe.

E!online haastatteli näyttelijää kysellen uusimmista juonikuvioista:

Mikä Damien oikea motiivi mahtaa olla?
- Olen varma,että Damiella on suunnitelmia maailman valtaamisesta, mutta niitä ei käydä tässä sarjassa läpi. Damien on selvästi sellainen henkilö, joka osaa lukea tilanteita ja päästä sitten niiden hallintaan. Van Der Woodsenit ovat todella voimakkaita ja julkisesti he ovat todella tyhmä perhe. He joutuvat tilanteisiin, jossa heitä kiristetään ja tilanne toistuu monesti. Luulen Damien tietävän sen ja jos hän pääsee soluttautumaan perheeseen, hän tietää, että siitä voi olla todella paljon hyötyä. Luulen hänellä olevan juttu Serenaa varten ja se ei ole koskaan kaukana ajatuksista.

Miksi Serena muuttaa aina persoonansa ja joutuu vaikeisiin tilanteisiin?
- Aina kun yrittää tehdä isoja identiteetti muutoksia pelkästään siitä syystä että täytyy, ei koska he ovat vilpittömiä,vaan koska luulee tietävänsä kaipaavansa muutosta tai päättelee ettei homma toimi ja tekee asioita, joita myöhemmin katuu - vain siksi että vanhempi versiosi ei tekisi niin - en usko että se oikeasti koskaan toimii. Aina ei voi taistella omia impulsseja vastaan. Vastaus on yleensä se, että palaa takaisin ja yrittää ymmärtää miksi on impulsseja alun alkaenkaan. Serena ei ole koskaan tehnyt sellaista, hänen tulisi mennä nyt terapiaan tai hankkia bestis, joka ei ole hullu. Hänen olisi heti palattuaan täytynyt ajatella, että koska kaikki vihaavat niin pitää hankkia oikeita ystäviä. On aika selvää, että hän rakastaa tätä. Kun ihmiset kasvavat onnettomuuksista, vaikka niistä nauttisi, niin he eivät tietä miten muuten elää. He ovat käveleviä todisteita siitä. Aina kun hänellä on hyvä kaveri, hän sabotoi sen, koska hän tuntee olonsa paremmalta, kun asiat ovat mullin mallin.

Kyllästytkö koskaan hulluihin juonikuvioihin?
- Sarja kulkee juonen mukaan, ei hahmojen. Siitä on haittaa joskus, koska hahmot muuttuvat ja tekevät asioita juonelle, jopa vaikka hahmosi eivät välttämättä haluaisi tehdä niin. Sen sijaan yrittää keksiä syytä, yrittää löytää motivaatiota siihen, miksi hahmo tekee niitä asioita, koska oikeasti niin ei välttämättä tehtäisi.

Lilyllä on ollut vaikeaa tällä kaudella. Kuinka asia on vaikuttanut lapsiin?
- äiti vaikuttaa hahmoihin, koska hän on vahva voima. Vaikka hän on monella tapaa hauras, hän on vahva nainen. Kaikki hänen tekemänsä asiat vaikuttaa lapsiin. Hänen ongelmat ovat heidän ognelmiaan, koska he asuvat hänen talossaan.

Voitko kertoa missä Jenny/Taylor on?
- Jenny on vielä sarjan hahmo. Häntä ei ole heitetty pihalle, joten hän voi aina palata. Hän voi odottaa jossain, emme oikein tiedä. Kaipaan todella paljon Tayloria, hän on yksi minun lähimmistä ystävistäni, joten yritän nähdä häntä niin paljon kuin vain voin ja käydä hänen bändinsä keikkoja katsomassa. On harmmillista, ettei hän ole mukana, koska hän on yksi hyvistä ystävistäni ja aina on hyvä saada ystäviä ympärilleen, mutta hän nauttii musiikkinsa tekemisestä. Joten olen todella onnellinen hänen puolestaan. Ericin suhde Jennyyn oli hyvä siihen asti kun tarinaa kerrottiin. Muistan kun Eric kertoi Rufukselle, että Chuck makasi Jennyn kanssa ja kaiken muunkin, ja Jenny ei ymmärrä miksi Eric tekisi niin Chuckille, mutta luulen sen sekoittaneen Ericin monella tapaa, koska Chuck oli se, joka oli hänelle lähin henkilö jonkin aikaa ja hän tunsi Chuckin ymmärtävän häntä ja hän juorusi Chuckista ja se on iso juttu.Se oli Ericille vaikeaa, kun Chuck käytti hyväkseen rakastamaansa ystävää Jennyä ja se kertoo paljon Ericistä. Ilman Jennyä Eric erkaantui kaikista ja antoi heidän häiventyä, koska hänen vihon viimeinenkin luottamus rikottiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti