tiistai 8. helmikuuta 2011

Ed haastattelussa

http://i2.cdn.turner.com/cnn/2011/images/01/11/t1larg.ed.jpg
Gossip Girlin Ed Westwick puhui mm. Chuck- hamostaan ja J.Edgar-elokuvasta.

Ed rakastaa hahmonsa esittämistä, mutta vitsaili että hänen piti ottaa riski lähteekseen Briteistä.

- Miten sain osan? Möin sieluni paholaiselle ja menin La:han!, Ed nauroi Itv:n haastattelussa. - Ei, menin La:han muutama vuosi sitten ja Gossip Girl olisi yksi niistä sarjoista, joita suunniteltiin silloin ja heitin noppaa ja sain osan.

- Chuckin esittäminen on ollut mahtavaa ja sitä on kestänyt liki neljä vuotta ja minulla on ollut mahtavia kokemuksia.

23-vuotias näyttelijä ei kadu yhtään Yhdysvaltoihin muuttoaan ja on sopeutunut elämään New Yorkissa. Edillä oli kuitenkin haastetta vaihtaa aksenttinsa jenkkiläiseen tv:tä varten.

- Koe-esiinnyin itse asiassa kummallakin aksentilla, koska he eivät vielä tienneet millaisen tekevät hahmosta. Lopussa sain puhuttua Amerikan aksentilla. Kun tapaan ihmisiä kadulla, he yllättyvät aina siitä miten oikeasti puhun.

Ed rupeaa kuvaamaan pian Clint Eastwoodin ohjaamaa elokuvaa J.Edgar, jonka pääosassa komeilee Leonardo Di Caprio.

- Tulen työskentelemään Clint Eastwoodin kanssa. Hän tekee elämänkertaelokuvaa J.Edgar Hooverista Leonardon kanssa ja minulla on osa siinä. Odotan sitä kovasti. On aina hyvä työskennellä ohjaajan kanssa, joka voi samaistua näyttelijään ja päinvastoin ja hän on legenda ja poikkeuksellisen lahjakas näyttelijä ja ohjaaja. Kaikki tulee tapahtumaan, hieno alku vuodelle 2011.

Lähde: MusicRooms.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti